Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането - Росица Божкова-Михайлова Покажи в цял размер

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането - Росица Божкова-Михайлова

Издателство: Изток-Запад. Година на издаване: 2017. Брой страници: 312. Твърда корица

Повече детайли

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането - Росица Божкова-Михайлова <p><span style="color:#218e53;">Това е книга дневник, чиято основна цел е да съпътства бременната жена в уникалния процес по сътворяване на новия живот. На страниците ù бъдещата майка ще може да проследи развитието на бебето – седмица по седмица. Ще открие полезна информация, идеи, творчески задачи и упражнения, които ще ù помогнат да изгради силна духовна връзка с нероденото си дете. Ще се научи да трансформира негативните навици, мисли и емоции и така ще помогне за изграждането на благороден характер у своето дете. Ще се подготви – физически и емоционално – за кулминацията на тези девет месеца – раждането.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Съчетала знанието на Запада с мъдростта на Изтока, тази необикновена книга приканва бременната жена да участва съзнателно в най-голямото чудо – сътворяването на живота. Специално създадена да я съпътства в процеса на превръщането ù в майка, тя ще ù помогне да преживее и съхрани най-вълшебното време – докато тя и бебето са едно.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><strong>ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА</strong> - https://www.youtube.com/watch?v=hUCATS3t2R0</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><strong>За автора</strong></span></p> <p><span style="color:#218e53;">Росица Божкова-Михайлова е майка на три деца, психолог, йога инструктор и дула, фасилитатор на групи за себеразвитие и курсове за бременността и раждането. Книгата е плод  на десетгодишна опитност в работата ù с бъдещите майки, като синтез на техните въпроси, търсения и нужди.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Изток-Запад. Година на издаване: 2017. Брой страници: 312. Твърда корица</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
25,00 лв

В следната категория има още 3 продукта:

Това е книга дневник, чиято основна цел е да съпътства бременната жена в уникалния процес по сътворяване на новия живот. На страниците ù бъдещата майка ще може да проследи развитието на бебето – седмица по седмица. Ще открие полезна информация, идеи, творчески задачи и упражнения, които ще ù помогнат да изгради силна духовна връзка с нероденото си дете. Ще се научи да трансформира негативните навици, мисли и емоции и така ще помогне за изграждането на благороден характер у своето дете. Ще се подготви – физически и емоционално – за кулминацията на тези девет месеца – раждането.

Съчетала знанието на Запада с мъдростта на Изтока, тази необикновена книга приканва бременната жена да участва съзнателно в най-голямото чудо – сътворяването на живота. Специално създадена да я съпътства в процеса на превръщането ù в майка, тя ще ù помогне да преживее и съхрани най-вълшебното време – докато тя и бебето са едно.

ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА - https://www.youtube.com/watch?v=hUCATS3t2R0

За автора

Росица Божкова-Михайлова е майка на три деца, психолог, йога инструктор и дула, фасилитатор на групи за себеразвитие и курсове за бременността и раждането. Книгата е плод  на десетгодишна опитност в работата ù с бъдещите майки, като синтез на техните въпроси, търсения и нужди.

Издателство: Изток-Запад. Година на издаване: 2017. Брой страници: 312. Твърда корица

 

 

Напишете Вашето ревю

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането - Росица Божкова-Михайлова

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането - Росица Божкова-Михайлова

Издателство: Изток-Запад. Година на издаване: 2017. Брой страници: 312. Твърда корица

Напишете Вашето ревю