Влакчета, колички, камиончета, кораби, самолети

Производители

Разгледани продукти

Дървен камион-бетоновоз - Woody Покажи в цял размер

Дървен камион-бетоновоз - Woody

Размери: 13 х 7 х 9 см

Повече детайли

91802

Дървен камион-бетоновоз - Woody <p><span style="color:#218e53;">Дървен камионс истински гумени колела. Камионът е с невероятен дизайн и изработка и няма никакви остри ръбове, което го прави много подходящ за игра от по-малки деца. Изработен е от масивно дърво, оцветено сбезвредни бои. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Размери: 13 х 7 х 9 см</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Възраст: 3+</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Производител: Woody, Чехия</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Играчките с марката Woodyса известни с високото си качество за безопасност. Предназначени са да помагат в развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическото им развитие. Преди да се изработят играчките им се правят тестове по най - високите международни стандарти, като по - голямата част от тях са включени в програмата "безопасни играчки", която предвижда възможно най - високата граница за безопасност на продавани стоки.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
18,90 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Предишен
Напред

Дървен камионс истински гумени колела. Камионът е с невероятен дизайн и изработка и няма никакви остри ръбове, което го прави много подходящ за игра от по-малки деца. Изработен е от масивно дърво, оцветено сбезвредни бои. 

Размери: 13 х 7 х 9 см

Възраст: 3+

Производител: Woody, Чехия

Играчките с марката Woodyса известни с високото си качество за безопасност. Предназначени са да помагат в развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическото им развитие. Преди да се изработят играчките им се правят тестове по най - високите международни стандарти, като по - голямата част от тях са включени в програмата "безопасни играчки", която предвижда възможно най - високата граница за безопасност на продавани стоки.

 

Напишете Вашето ревю

Дървен камион-бетоновоз - Woody

Дървен камион-бетоновоз - Woody

Размери: 13 х 7 х 9 см

Напишете Вашето ревю