Влакчета, колички, камиончета, кораби, самолети

Производители

Разгледани продукти

Дървен багер - Woody Покажи в цял размер

Дървен багер - Woody

Размери: 13 х 7 х 9 см

Повече детайли

91803

Дървен багер - Woody <p><span style="color:#218e53;">Дървен камионс истински гумени колела. Камионът е с невероятен дизайн и изработка и няма никакви остри ръбове, което го прави много подходящ за игра от по-малки деца. <span style="text-transform:none;text-indent:0px;letter-spacing:normal;font-family:'Lucida Grande', 'Lucida Sans', Verdana, Arial, sans-serif;font-size:11px;font-style:normal;font-weight:normal;word-spacing:0px;float:none;white-space:normal;background-color:#ffffff;">Камионът е и с механично повдигане на предната част</span>. Изработен е от масивно дърво, оцветен с безвредни бои. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Размери: 13 х 7 х 9 см</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Възраст: 3+</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Производител: Woody, Чехия</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Играчките с марката Woodyса известни с високото си качество за безопасност. Предназначени са да помагат в развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическото им развитие. Преди да се изработят играчките им се правят тестове по най - високите международни стандарти, като по - голямата част от тях са включени в програмата "безопасни играчки", която предвижда възможно най - високата граница за безопасност на продавани стоки.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
18,90 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Предишен
Напред

Дървен камионс истински гумени колела. Камионът е с невероятен дизайн и изработка и няма никакви остри ръбове, което го прави много подходящ за игра от по-малки деца. Камионът е и с механично повдигане на предната част. Изработен е от масивно дърво, оцветен с безвредни бои. 

Размери: 13 х 7 х 9 см

Възраст: 3+

Производител: Woody, Чехия

Играчките с марката Woodyса известни с високото си качество за безопасност. Предназначени са да помагат в развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическото им развитие. Преди да се изработят играчките им се правят тестове по най - високите международни стандарти, като по - голямата част от тях са включени в програмата "безопасни играчки", която предвижда възможно най - високата граница за безопасност на продавани стоки.

 

Напишете Вашето ревю

Дървен багер - Woody

Дървен багер - Woody

Размери: 13 х 7 х 9 см

Напишете Вашето ревю