Дрехи и аксесоари за бременност и кърмене

Производители

Разгледани продукти

Престилка за кърмене - Sevi Baby Покажи в цял размер

Престилка за кърмене - Sevi Baby

6280

Престилка за кърмене - Sevi Baby <p><span style="color:#d0121a;">Моля, напишете избраният от вас цвят като коментар в поръчката!</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Много жени се притесняват да кърмят на публично място, на среща с приятели, дори и с по-близки хора. С престилката за кърмене, може да се чувствате удобно навсякъде. Бебето ще бъде спокойно и фокусирано единствено да суче, а вие ще имате визуален контакт с него.</span></p> <address><span style="color:#218e53;"></span></address><address><span style="color:#218e53;">Престилката е лека, не заема място, когато е сгъната и не я използвате.</span></address><address><span style="color:#218e53;">Може да използвате престлката и за други цели:</span></address><address><span style="color:#218e53;">-          Като леко одеяло, когато имате нужда;</span></address><address><span style="color:#218e53;">-          Да предпазите бебето от слънцето, като сложите престилката на количката;</span></address><address><span style="color:#218e53;">-          Да предпазите бебето от слънцето, когато носите бебето в слинг или раница.</span></address><address><span style="color:#218e53;">Престилката е тънка и няма да претоплите детето.</span></address><address><span style="color:#218e53;"> </span></address><address><span style="color:#218e53;">Употреба:</span></address><address><span style="color:#218e53;">Престилката за кърмене се използва лесно, с помощта на широката лента, която се слага около врата. Лентата може да се регулира с катарама.</span></address><address><span style="color:#218e53;">Престилката е винаги стабилна на врата, дори и бебето да я държи здраво или дърпа.</span></address><address><span style="color:#218e53;">Пране: в перална машина на 30 градуса.</span></address><address><span style="color:#218e53;"></span></address><address><span style="color:#218e53;">Състав: 100% памук</span></address><address><span style="color:#218e53;"> </span></address><address><span style="color:#218e53;"><strong>Производител: Sevi Baby, Турция</strong></span></address>
22,60 лв

В следната категория има още 8 продукта:

Моля, напишете избраният от вас цвят като коментар в поръчката!

Много жени се притесняват да кърмят на публично място, на среща с приятели, дори и с по-близки хора. С престилката за кърмене, може да се чувствате удобно навсякъде. Бебето ще бъде спокойно и фокусирано единствено да суче, а вие ще имате визуален контакт с него.

Престилката е лека, не заема място, когато е сгъната и не я използвате.
Може да използвате престлката и за други цели:
-          Като леко одеяло, когато имате нужда;
-          Да предпазите бебето от слънцето, като сложите престилката на количката;
-          Да предпазите бебето от слънцето, когато носите бебето в слинг или раница.
Престилката е тънка и няма да претоплите детето.
 
Употреба:
Престилката за кърмене се използва лесно, с помощта на широката лента, която се слага около врата. Лентата може да се регулира с катарама.
Престилката е винаги стабилна на врата, дори и бебето да я държи здраво или дърпа.
Пране: в перална машина на 30 градуса.
Състав: 100% памук
 
Производител: Sevi Baby, Турция

Напишете Вашето ревю

Престилка за кърмене - Sevi Baby

Престилка за кърмене - Sevi Baby

Напишете Вашето ревю

доставка и условия

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин