Еко пелени за еднократна употреба

Производители

Еко пелени Naty - Nature Babycare размер 1, 2-5 кг, 26 броя Покажи в цял размер

Еко пелени Naty - Nature Babycare размер 1, 2-5 кг, 26 броя

размер 1, 2-5 кг., 26 броя

Повече детайли

Еко пелени Naty - Nature Babycare размер 1, 2-5 кг, 26 броя <p><span style="color:#218e53;">Какво прави  ЕКО пелените NATY Nature Babycare уникални?</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Пелените са напълно хипоалергенни,натурални и не съдържат вещества, които могат да увредят кожата и здравето на бебето ви.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">При производството на еднократните пелени Nature Babycare се използват биоразградими естествени материали, които максимално щадят както бебето, така и природата.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">В пелените не се съдържат токсични материали, хлор, латекс, ГМО и продукти, базирани на нефт,изкуствени аромати и бои.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Външният слой  е със състав от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Материалите не пропускат течност, но позволяват на пелената да диша. В резултат пелената не запарва и остава суха за по-дълго време.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Абсорбиращият слой е съвсем тънък - състои се от биоразградима целулозна маса, смесена с минимално количество суперабсорбент (SAP), който намалява нуждата от по-чести смени на пелената.  Суперабсорбентът, който използваме е грижливо тестван за алергични реакции и токсичност. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Марката Naty открито декларира състава на пелените, който е потвърден и с международен сертификат! "Ние знаехме и бяхме убедени, че за да се отличават нашите пелени от останалите на пазара, трябва да разработим революционен продукт. Ето защо ние дълги години разработвахме и в крайна сметка създадохме напълно натурален еко продукт, като постоянно и неуморно работим за подобряването му."</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Всички, работещи в екипа на Naty се гордеят с прекрасните еко пелени, тъй като те имат наистина голямо признание по целия свят.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=9PXvQFKfYt4" target="_blank"><span style="text-decoration:underline;"><strong>ВИДЕО</strong></span></a> </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Производител: <a href="http://zelenotodrakonche.com/105_nature-babycare-%D1%88%D0%B2%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%8F" target="_blank">Nature Babycare, Швеция</a></span></p>
16,00 лв

В следната категория има още 24 продукта:

Какво прави  ЕКО пелените NATY Nature Babycare уникални?

Пелените са напълно хипоалергенни,натурални и не съдържат вещества, които могат да увредят кожата и здравето на бебето ви.

При производството на еднократните пелени Nature Babycare се използват биоразградими естествени материали, които максимално щадят както бебето, така и природата.

В пелените не се съдържат токсични материали, хлор, латекс, ГМО и продукти, базирани на нефт,изкуствени аромати и бои.

Външният слой  е със състав от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер.

Материалите не пропускат течност, но позволяват на пелената да диша. В резултат пелената не запарва и остава суха за по-дълго време.

Абсорбиращият слой е съвсем тънък - състои се от биоразградима целулозна маса, смесена с минимално количество суперабсорбент (SAP), който намалява нуждата от по-чести смени на пелената.  Суперабсорбентът, който използваме е грижливо тестван за алергични реакции и токсичност. 

Марката Naty открито декларира състава на пелените, който е потвърден и с международен сертификат! "Ние знаехме и бяхме убедени, че за да се отличават нашите пелени от останалите на пазара, трябва да разработим революционен продукт. Ето защо ние дълги години разработвахме и в крайна сметка създадохме напълно натурален еко продукт, като постоянно и неуморно работим за подобряването му."

Всички, работещи в екипа на Naty се гордеят с прекрасните еко пелени, тъй като те имат наистина голямо признание по целия свят.

ВИДЕО 

Производител: Nature Babycare, Швеция

Напишете Вашето ревю

Еко пелени Naty - Nature Babycare размер 1, 2-5 кг, 26 броя

Еко пелени Naty - Nature Babycare размер 1, 2-5 кг, 26 броя

размер 1, 2-5 кг., 26 броя

Напишете Вашето ревю