Играчки Anbac - от дърво и синтетичен материал с антибактериален ефект.

Производители

Пирамида от 8 чаши - Anbac Покажи в цял размер

Пирамида от 8 чаши - Anbac

Аnbac ни предлагат първата в света на играчките, комбинация между натурална борова дървесина и антибактериален синтетичен материал. Повърхността на играчките се изчиства напълно от микроби за осем часа.

Повече детайли

70001

Пирамида от 8 чаши - Anbac <p><span style="color:#218e53;">Anbac са създадени специално за нуждите на деца на възраст между 0 и 5 години.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Специален акцент при моделите на Anbac е здравето. Когато децата играят, по играчките непрекъснато се натрупват бактерии и микроби. Иновацията при Anbac е, че микробите и бактериите изчезват напълно в рамките на осем часа. Това е възможно с уникалната повърхност – смес от дърво и синтетичен материал с антибактериален ефект. Антибактериалният материал е инжектиран в дървото. Благодарение са своите хигиенни качества, играчките Anbac са подходящи за детски градини и детски здравни помещения. С играчките Anbac, децата могат да упражняват своята координация, усещания и възприятия. Комбинацията от истинско дърво със своя аромат и синтетичния материал, позволяват създаването на много цветове и форми за дълги часове забавления.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Аnbac ни предлагат първата в света на играчките, комбинация между натурална борова дървесина и антибактериален синтетичен материал. Повърхността на играчките се изчиства напълно от микроби за осем часа. За сравнение – при други синтетични материали, микробите остават върху повърхността до двадесет и четири часа.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Научните тестове, проведени от Германския институт по хранителни технологии потвърждават ускорения естествен антибактериален ефект.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Anbac са наградени с “Grüne Punkt” заради приноса си към опазване на околната среда. При производството използват 70% по-малко суров петрол. За производството на дървения материал се използа дървесина от възобновяеми гори.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Anbac са създадени и произведени в Германия.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
24,90 лв

В следната категория има още 7 продукта:

Anbac са създадени специално за нуждите на деца на възраст между 0 и 5 години.

Специален акцент при моделите на Anbac е здравето. Когато децата играят, по играчките непрекъснато се натрупват бактерии и микроби. Иновацията при Anbac е, че микробите и бактериите изчезват напълно в рамките на осем часа. Това е възможно с уникалната повърхност – смес от дърво и синтетичен материал с антибактериален ефект. Антибактериалният материал е инжектиран в дървото. Благодарение са своите хигиенни качества, играчките Anbac са подходящи за детски градини и детски здравни помещения. С играчките Anbac, децата могат да упражняват своята координация, усещания и възприятия. Комбинацията от истинско дърво със своя аромат и синтетичния материал, позволяват създаването на много цветове и форми за дълги часове забавления.

Аnbac ни предлагат първата в света на играчките, комбинация между натурална борова дървесина и антибактериален синтетичен материал. Повърхността на играчките се изчиства напълно от микроби за осем часа. За сравнение – при други синтетични материали, микробите остават върху повърхността до двадесет и четири часа.

Научните тестове, проведени от Германския институт по хранителни технологии потвърждават ускорения естествен антибактериален ефект.

Anbac са наградени с “Grüne Punkt” заради приноса си към опазване на околната среда. При производството използват 70% по-малко суров петрол. За производството на дървения материал се използа дървесина от възобновяеми гори.

Anbac са създадени и произведени в Германия.

 

Напишете Вашето ревю

Пирамида от 8 чаши - Anbac

Пирамида от 8 чаши - Anbac

Аnbac ни предлагат първата в света на играчките, комбинация между натурална борова дървесина и антибактериален синтетичен материал. Повърхността на играчките се изчиства напълно от микроби за осем часа.

Напишете Вашето ревю