Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Вълшебни йога карти 2 - 36 бр. Покажи в цял размер

Вълшебни йога карти 2 - 36 бр.

В следната категория има още 15 продукта:

ИДЕИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА КАРТИТЕ:

1.Игра тип „война“. Подходяща за забавление, раздвижване и научаване на цифрите. Разбъркайте картите и ги раздайте с лицето надолу. Обърнете едновременно най-горната карта. Картите са номерирани. Играчът с по-голяма цифра изпълнява йога асаната от неговата карта и прибира както своята, така и противниковите. Карта „слънчев комплекс“ винаги печели и притежателят й прави всички упражнения от него. Възможно е да обърнете едновременно еднакви карти. В такъв случай извадете по още една (ако сте повече хора) или три поред карти от купчинките си (ако сте двама). Играчът, чиято последна обърната карта е с по-висока стойност от останалите изпълнява своите пози и взима картите. Играта печели този, който събере повече карти и съответно е изпълнил повече упражнения.

2.Разказване на приказката от „Вълшебна книжка 2“ по номерата на картите или измисляне на нова.

3.Научаване на „слънчевия комплекс“.

Илюстрации: Мила Попнеделева-Генова

ВАЖНО! При поръчка на 2-та продукта "Вълшебна книжка 2" и "Вълшебни песнички 2" получавате тези 36 карти за игри БЕЗПЛАТНО!!!

ЗА АВТОРА:

Светла Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15-годишна. Тя е сертифициран йога инструктор в редица направления. Преподава хатха йога, ащанга, виняса флоу, йога за бременни и деца. Създател е на проекта тананикаща йога за деца, в който умело съчетава музика и йога. Завършила е „Предучилищна педагогика“ и „Поп и джаз музика“. Има издадени детска книжка за йога "Вълшебна книжка" и DVD-та с практики – за бъдещи майки, за възстановяване след ражданеза родители и деца и йога у дома.

Напишете Вашия отзив

Вълшебни йога карти 2 - 36 бр.

Вълшебни йога карти 2 - 36 бр.

Напишете Вашия отзив