Конструктори, кубчета, мозайки

Производители

Дървени кубчета с картинки Woody Покажи в цял размер

Дървени кубчета с картинки Woody

В комплекта са включени 10 кубчета с изображения на животни, къщи и коли. 

Размер: 15х80 см. 

Повече детайли

90875

Дървени кубчета с картинки Woody <address><span style="color:#218e53;">С шарените кубчета на Woody децата развиват въображението си! В комплекта са включени 10 кубчета с изображения на животни, къщи и коли. С тях детето може да построи къщичка, кула с животни или път с коли. </span></address><address><span style="color:#218e53;"> </span></address><address><span style="color:#218e53;">Размер: 15 х 80 см</span></address><address></address><address></address><address><span style="color:#218e53;">Играчката е подходяща за деца над 3 години.</span></address><address><span style="color:#218e53;"> </span></address><address style="text-align:left;"><span style="color:#218e53;">Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.</span></address><address><span id="result_box" lang="bg" style="color:#218e53;" xml:lang="bg">Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". </span></address><address><span lang="bg" style="color:#218e53;" xml:lang="bg">Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.</span></address> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p> <address><span lang="bg" style="color:#218e53;" xml:lang="bg"><strong>Производител: Woody, Czech Republic</strong><br /></span></address><address><span style="color:#218e53;"> </span></address> <p style="padding-bottom:0px;vertical-align:baseline;font-size:12px;border:0px;color:#666666;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;line-height:19px;"></p>
62,50 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Предишен
Напред
С шарените кубчета на Woody децата развиват въображението си! В комплекта са включени 10 кубчета с изображения на животни, къщи и коли. С тях детето може да построи къщичка, кула с животни или път с коли. 
 
Размер: 15 х 80 см
Играчката е подходяща за деца над 3 години.
 
Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.
Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки".
Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

 

Производител: Woody, Czech Republic
 

Напишете Вашето ревю

Дървени кубчета с картинки Woody

Дървени кубчета с картинки Woody

В комплекта са включени 10 кубчета с изображения на животни, къщи и коли. 

Размер: 15х80 см. 

Напишете Вашето ревю