Конструктори от мини тухлички Teifoc

Производители

Разгледани продукти

Конструктор от мини тухлички "Къщичка за патета" - Teifoc Покажи в цял размер

Конструктор от мини тухлички "Къщичка за патета" - Teifoc

TEI 1001

Конструктор от мини тухлички "Къщичка за патета" - Teifoc <p><span style="color:#218e53;">Малка, симпатична къщичка за патета. Къщичката е идеална за подарък за начинаещи строители, както и за допълнение към другите сгради.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Комплектът включва истински тухлички за многократна употреба, инструменти, хоросан от безвредно царевично брашно и подробни инструкции.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Teifoc е уникална игра за строителство, разработена за обучение на деца, в която се използват мини тухлички, с които могат да се създават истински конструкции. Тухличките са изпечени на висока температура, точно както тухлите на истинските къщи. Хоросанът e се разтваря във вода, така че децата може да строят отново и отново.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Комплектите включват истински тухлички за многократна употреба, инструменти, хоросан от безвреден пясък и царевичен екстракт, подробни инструкции. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">За да построите нов модел, просто накиснете тухличките във вода, подсушете ги и можете да започнете нов строеж. Толкова е лесно!</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><strong>Характеристики</strong><strong>:</strong> </span></p> <ul><li> <p><span style="color:#218e53;">Подходящ за деца над 6 години.</span></p> </li> <li> <p><span style="color:#218e53;">С включени купичка за цимент, мистрия, водоразтворим хоросан.</span></p> </li> <li> <p><span style="color:#218e53;">Подробни инструкции.</span></p> </li> <li> <p><span style="color:#218e53;">Размер на опаковката 146 х 87 х 80мм.</span></p> </li> </ul><p><span style="color:#218e53;"><strong>Възраст: </strong>6+</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><strong>Строителните комплекти Teifoc са проектирани, разработени и произведени в Германия.</strong></span></p>
19,90 лв

Малка, симпатична къщичка за патета. Къщичката е идеална за подарък за начинаещи строители, както и за допълнение към другите сгради.

Комплектът включва истински тухлички за многократна употреба, инструменти, хоросан от безвредно царевично брашно и подробни инструкции.

Teifoc е уникална игра за строителство, разработена за обучение на деца, в която се използват мини тухлички, с които могат да се създават истински конструкции. Тухличките са изпечени на висока температура, точно както тухлите на истинските къщи. Хоросанът e се разтваря във вода, така че децата може да строят отново и отново.

Комплектите включват истински тухлички за многократна употреба, инструменти, хоросан от безвреден пясък и царевичен екстракт, подробни инструкции.

За да построите нов модел, просто накиснете тухличките във вода, подсушете ги и можете да започнете нов строеж. Толкова е лесно!

Характеристики: 

  • Подходящ за деца над 6 години.

  • С включени купичка за цимент, мистрия, водоразтворим хоросан.

  • Подробни инструкции.

  • Размер на опаковката 146 х 87 х 80мм.

Възраст: 6+

Строителните комплекти Teifoc са проектирани, разработени и произведени в Германия.

Напишете Вашето ревю

Конструктор от мини тухлички "Къщичка за патета" - Teifoc

Конструктор от мини тухлички "Къщичка за патета" - Teifoc

Напишете Вашето ревю