Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Всичко за кърменето - или почти всичко, но практично - Христина Янева-Хедра Покажи в цял размер

Всичко за кърменето - или почти всичко, но практично - Христина Янева-Хедра

Издателство: Сиела. Година на издаване: 2018. Меки корици.

Повече детайли

Всичко за кърменето - или почти всичко, но практично - Христина Янева-Хедра <p><span style="color:#218e53;">Как да поставя бебето, така че то да засуче добре? Как да разбера дали получава достатъчно мляко? Как да си увелича кърмата? Отговор на тези и много други въпроси  ще получите от Христина Янева – Хедра, IBCLC, сертифициран от международен борд консултант по кърмене.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">В тази книга ще намерите решения за най-честите проблеми, с които се сблъсквате около кърменето на бебето си, описани подробно и на достъпен език. С нейна помощ ще се ориентирате по-лесно в купищата противоречиви съвети, ще затвърди мотивацията ви да преодолявате трудностите и ще можете да разчитате на практични идеи за всички етапи от процеса на кърмене – от първото кърмене до захранването и отбиването на бебето. Ще научите също каква трябва да е диетата на кърмещата майка, как да разберете кои лекарства и козметични продукти са съвместими с кърменето, как може да спрете кърмата по естествен начин.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><strong>За автора:</strong> </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Христина Янева – Хедра е майка на две деца, сертифициран от международен борд консултант по кърмете и съосновател на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене”. Тя е автор на статии в специализирани издания и създател на блога „Кърменето като начин на живот".</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Сиела. Година на издаване: 2018. Меки корици.</span></p>
18,00 лв

В следната категория има още 3 продукта:

Как да поставя бебето, така че то да засуче добре? Как да разбера дали получава достатъчно мляко? Как да си увелича кърмата? Отговор на тези и много други въпроси  ще получите от Христина Янева – Хедра, IBCLC, сертифициран от международен борд консултант по кърмене.

В тази книга ще намерите решения за най-честите проблеми, с които се сблъсквате около кърменето на бебето си, описани подробно и на достъпен език. С нейна помощ ще се ориентирате по-лесно в купищата противоречиви съвети, ще затвърди мотивацията ви да преодолявате трудностите и ще можете да разчитате на практични идеи за всички етапи от процеса на кърмене – от първото кърмене до захранването и отбиването на бебето. Ще научите също каква трябва да е диетата на кърмещата майка, как да разберете кои лекарства и козметични продукти са съвместими с кърменето, как може да спрете кърмата по естествен начин.

За автора:

Христина Янева – Хедра е майка на две деца, сертифициран от международен борд консултант по кърмете и съосновател на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене”. Тя е автор на статии в специализирани издания и създател на блога „Кърменето като начин на живот".

Издателство: Сиела. Година на издаване: 2018. Меки корици.

Напишете Вашето ревю

Всичко за кърменето - или почти всичко, но практично - Христина Янева-Хедра

Всичко за кърменето - или почти всичко, но практично - Христина Янева-Хедра

Издателство: Сиела. Година на издаване: 2018. Меки корици.

Напишете Вашето ревю