Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Азбука на кърменето - Гру Нюландер Покажи в цял размер

Азбука на кърменето - Гру Нюландер

Издателство: Славена. Брой страници: 232. Меки корици.

Повече детайли

Азбука на кърменето - Гру Нюландер <address><span style="font-size:10pt;"><span>„Азбука на кърменето“ Ви дава необходимата информация за оптималното усвояване на кърменето от майката и детето. Гру Нюландер използва богатия си опит като специалист по кърменето и акушер-гинеколог, подбира най-доброто от съвременните изследвания, за да Ви помогне да положите успешно начало. Книгата съдържа и много полезни съвети за бащата. </span></span></address><address><span style="font-size:10pt;"><span> </span></span></address><address><span style="font-size:10pt;"><span></span>Д-р Гру Нюландер дм е акушер-гинеколог, главен лекар в родилното отделение на националната болница „Риксхоспитале“ в Осло, Норвегия. </span></address><address> </address><address><span style="font-size:10pt;">Книгите й, посветени на бременността, кърменето и развитието на детето, се превърнаха в бестселъри сред родителите и са публикувани на седем езика. Тя е национален координатор на инициативата “Болница – приятел на бебето”; директор на Норвежкия Национален Център по Кърмене и на Професионалния Съвет по Кърмене. Наричана е в световната литература „иконата на кърменето”. С нейното име се свързва първенството на Норвегия за най-високият процент кърмещи жени. </span></address><address> </address><address><span style="font-size:10pt;">Носител е на редица награди за работата си в подкрепа на кърмещите майки, сред тях: „Наградата за хранене”, американската „Healthy Children Award”, „Почетната награда на Норвежкото гинекологично дружество” и „Наградата за живот без тютюнев дим”.</span></address><address> </address><address><span style="font-size:10pt;"><span>Това е най-добрата книга за кърменето издавана на българския книжен пазар.</span></span></address><address> </address><address><span style="font-size:10pt;"><span>Издателство: Славена. Брой страници: 232. Меки корици.</span><br /></span></address>
9,90 лв

В следната категория има още 3 продукта:

„Азбука на кърменето“ Ви дава необходимата информация за оптималното усвояване на кърменето от майката и детето. Гру Нюландер използва богатия си опит като специалист по кърменето и акушер-гинеколог, подбира най-доброто от съвременните изследвания, за да Ви помогне да положите успешно начало. Книгата съдържа и много полезни съвети за бащата. 
Д-р Гру Нюландер дм е акушер-гинеколог, главен лекар в родилното отделение на националната болница „Риксхоспитале“ в Осло, Норвегия.
 
Книгите й, посветени на бременността, кърменето и развитието на детето, се превърнаха в бестселъри сред родителите и са публикувани на седем езика. Тя е национален координатор на инициативата “Болница – приятел на бебето”; директор на Норвежкия Национален Център по Кърмене и на Професионалния Съвет по Кърмене. Наричана е в световната литература „иконата на кърменето”. С нейното име се свързва първенството на Норвегия за най-високият процент кърмещи жени.
 
Носител е на редица награди за работата си в подкрепа на кърмещите майки, сред тях: „Наградата за хранене”, американската „Healthy Children Award”, „Почетната награда на Норвежкото гинекологично дружество” и „Наградата за живот без тютюнев дим”.
 
Това е най-добрата книга за кърменето издавана на българския книжен пазар.
 
Издателство: Славена. Брой страници: 232. Меки корици.

Напишете Вашето ревю

Азбука на кърменето - Гру Нюландер

Азбука на кърменето - Гру Нюландер

Издателство: Славена. Брой страници: 232. Меки корици.

Напишете Вашето ревю