Мемо игри

Производители

Игра за памет "Веселото влакче" - Woody Покажи в цял размер

Игра за памет "Веселото влакче" - Woody

Размерите на кутията са 10 x 10 см. Съдържа 36 елемента.

Повече детайли

93002

Игра за памет "Веселото влакче" - Woody <p><span style="font-size:10pt;">Размерите на кутията са 10 x 10 см. Съдържа 36 елемента. </span></p> <p><span style="font-size:10pt;">Всеки играч обръща две карти като всички виждат картинките. Ако те не са еднакви, играчът ги връща обратно на същото място. Победител е този играч, който събере най-много двойки фигурки с еднакви картинки. Развива мисленето и паметта при малките.</span></p> <p><span style="font-size:10pt;"> Играе се от 2-4 играча </span></p> <p><span style="font-size:10pt;">За деца над 3 години.</span></p> <p style="text-align:left;"><span style="font-size:10pt;">Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.</span></p> <address style="width:100%;clear:both;"><span id="result_box" lang="bg" style="font-size:10pt;" xml:lang="bg">Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". </span></address><address style="width:100%;clear:both;"><span lang="bg" style="font-size:10pt;" xml:lang="bg">Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.</span></address><address style="width:100%;clear:both;"> </address><address style="width:100%;clear:both;"><span lang="bg" style="font-size:10pt;" xml:lang="bg"><strong>Производител: Woody, Czech Republic</strong><br /></span></address><address> </address>
17,40 лв

В следната категория има още 2 продукта:

Размерите на кутията са 10 x 10 см. Съдържа 36 елемента.

Всеки играч обръща две карти като всички виждат картинките. Ако те не са еднакви, играчът ги връща обратно на същото място. Победител е този играч, който събере най-много двойки фигурки с еднакви картинки. Развива мисленето и паметта при малките.

Играе се от 2-4 играча

За деца над 3 години.

Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.

Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки".
Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.
 
Производител: Woody, Czech Republic
 

Напишете Вашето ревю

Игра за памет "Веселото влакче" - Woody

Игра за памет "Веселото влакче" - Woody

Размерите на кутията са 10 x 10 см. Съдържа 36 елемента.

Напишете Вашето ревю