Музикални инструменти, играчки, кутии, латерни

Производители

Ксилофон от дърво и метал - Woody Покажи в цял размер

Ксилофон от дърво и метал - Woody

изработен  от висококачествена дървесина и метал (клавишите) с ярки цветове и хубав звук. Ксилофонът е с 8 тона, като всеки от тях е оцветен в различен цвят. Дължина на играчката: 25.5 см.

Повече детайли

91892

Ксилофон от дърво и метал - Woody <p></p> <p><span style="color:#218e53;">Детски музикален инструмент - ксилофон, изработен  от висококачествена дървесина и метал (клавишите) с ярки цветове и хубав звук. Ксилофонът е с 8 тона, като всеки от тях е оцветен в различен цвят.</span><br /><br /><span style="color:#218e53;"> Този инструмент ще научи детето да разпознава различните тонове, да съотнася всеки тон към определен цвят, да съставя и възпроизвежда кратки мелодии преди още да е научило нотите. В комплекта са включени и две палки за свирене.</span><br /><br /><span style="color:#218e53;"> Дължина на играчката: 25.5 см.</span><br /><br /><span style="color:#218e53;"> Играчката е подходяща за деца над 3 години.</span></p> <p></p> <p><span style="color:#218e53;">Производител: Woody, Чехия</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Играчките с марката Woody са известни с високото си качество за безопасност. Предназначени са да помагат в развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическото им развитие. Преди да се изработят играчките им се правят тестове по най - високите международни стандарти, като по - голямата част от тях са включени в програмата "безопасни играчки", която предвижда възможно най - високата граница за безопасност на продавани стоки.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
25,90 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Детски музикален инструмент - ксилофон, изработен  от висококачествена дървесина и метал (клавишите) с ярки цветове и хубав звук. Ксилофонът е с 8 тона, като всеки от тях е оцветен в различен цвят.

Този инструмент ще научи детето да разпознава различните тонове, да съотнася всеки тон към определен цвят, да съставя и възпроизвежда кратки мелодии преди още да е научило нотите. В комплекта са включени и две палки за свирене.

Дължина на играчката: 25.5 см.

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

Производител: Woody, Чехия

Играчките с марката Woody са известни с високото си качество за безопасност. Предназначени са да помагат в развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическото им развитие. Преди да се изработят играчките им се правят тестове по най - високите международни стандарти, като по - голямата част от тях са включени в програмата "безопасни играчки", която предвижда възможно най - високата граница за безопасност на продавани стоки.

 

Напишете Вашето ревю

Ксилофон от дърво и метал - Woody

Ксилофон от дърво и метал - Woody

изработен  от висококачествена дървесина и метал (клавишите) с ярки цветове и хубав звук. Ксилофонът е с 8 тона, като всеки от тях е оцветен в различен цвят. Дължина на играчката: 25.5 см.

Напишете Вашето ревю