Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Мъдрата oбич - Уилям Пийпър, Марта Пийпър Покажи в цял размер

Мъдрата oбич - Уилям Пийпър, Марта Пийпър

Издателство: Сиела. Брой страници: 380. Меки корици.

Повече детайли

Мъдрата oбич - Уилям Пийпър, Марта Пийпър <p><span>В </span><span>Мъдрата обич</span><span> ние споделяме личното ни виждане и разбиране относно родителството с надеждата, че то може да се окаже полезно и да помогне и на други родители. В продължение на десетилетия разработвахме, усъвършенствахме и проверявахме на практика подхода, който ви предлагаме. Откритията и заключенията ни произтичат от два източника „от първа ръка“ – родителските ни взаимоотношения с нашите собствени пет деца и клиничните проучвания, направени по време на професионалната помощ, която сме оказвали в дългогодишната си практика на малки и по-големи деца, подрастващи, родители и други възрастни. За да сте добри родители, бъдете мъдри и се доверявайте на сърцето си.</span></p> <p><span style="color: #4c4c4c; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 17px;">Всички ние желаем родителството да е изпълнено изключително и само с радост и удовлетворение, но за мнозина от нас то е период, свързан със съмнения, чувство за вина и неувереност. Вечният въпрос, който мъчи почти всички ни, е: </span><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-style: inherit; line-height: 17px; vertical-align: baseline; color: #4c4c4c;">Какво всъщност означава да си добър родител и как можем да станем добри родители?</span></p> <p><span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-style: inherit; line-height: 17px; vertical-align: baseline; color: #4c4c4c;">Издателство: Сиела. Брой страници: 380. Меки корици.<br /></span></p>
14,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

В Мъдрата обич ние споделяме личното ни виждане и разбиране относно родителството с надеждата, че то може да се окаже полезно и да помогне и на други родители. В продължение на десетилетия разработвахме, усъвършенствахме и проверявахме на практика подхода, който ви предлагаме. Откритията и заключенията ни произтичат от два източника „от първа ръка“ – родителските ни взаимоотношения с нашите собствени пет деца и клиничните проучвания, направени по време на професионалната помощ, която сме оказвали в дългогодишната си практика на малки и по-големи деца, подрастващи, родители и други възрастни. За да сте добри родители, бъдете мъдри и се доверявайте на сърцето си.

Всички ние желаем родителството да е изпълнено изключително и само с радост и удовлетворение, но за мнозина от нас то е период, свързан със съмнения, чувство за вина и неувереност. Вечният въпрос, който мъчи почти всички ни, е: Какво всъщност означава да си добър родител и как можем да станем добри родители?

Издателство: Сиела. Брой страници: 380. Меки корици.

Напишете Вашето ревю

Мъдрата oбич - Уилям Пийпър, Марта Пийпър

Мъдрата oбич - Уилям Пийпър, Марта Пийпър

Издателство: Сиела. Брой страници: 380. Меки корици.

Напишете Вашето ревю