Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

С децата в биоградинката - д-р Светла Николова Покажи в цял размер

С децата в биоградинката - д-р Светла Николова

Издателство: Агролинк. Меки корици

Повече детайли

С децата в биоградинката - д-р Светла Николова <p><span>Книжката за малкия градинар приканва децата и родителите към едно съвместно пътуване и опит в света на природата. Всяка страница от книжката разказва за важните неща в био градинарството – опазването на земята, грижата за живи същества и постигането на хармония. </span><span>Изпълнените с любов рисунки на Павлина Отова и креативните идеи вдъхновяват за създаването на малки и големи био градинки. </span><br /><br /><strong><em><span style="color: #008000;">Със закупуването на книжката Вие подпомагате поддържането на градинката в училището за деца с увреден слух – София и изграждането на нови биоградинки в България. По този начин Вие подпомагате създаването на осъзнато отношение към производството на храна, здравето и Земята, която ни храни.</span></em></strong></p> <p><span><span>Навсякъд</span><span>е расте нещо. В градината, на балкона, в саксията вкъщи. </span><br /><br /><span>Ани и нейният приятел, червейчето Работливко, ще ни разведат в градината с вкусни био зеленчуци и плодове. Работливко е добър приятел на Ани и на всички био градинари. Той работи усилено и обича много зеленчуците, които растат наоколо.</span><br /><br /><span>По един пълен с фантазия, жив и образен начин, д-р инж. Светла Николова – радетел на био производството в България и самата тя градинар, разказва на децата как може с малки стъпки да се направят чудеса в градината: от вкусните зеленчукови лехи или многоцветното великолепие на цветята, до любопитната експедиция в света на дивия животински свят.</span></span></p>
7,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Книжката за малкия градинар приканва децата и родителите към едно съвместно пътуване и опит в света на природата. Всяка страница от книжката разказва за важните неща в био градинарството – опазването на земята, грижата за живи същества и постигането на хармония. Изпълнените с любов рисунки на Павлина Отова и креативните идеи вдъхновяват за създаването на малки и големи био градинки. 

Със закупуването на книжката Вие подпомагате поддържането на градинката в училището за деца с увреден слух – София и изграждането на нови биоградинки в България. По този начин Вие подпомагате създаването на осъзнато отношение към производството на храна, здравето и Земята, която ни храни.

Навсякъде расте нещо. В градината, на балкона, в саксията вкъщи. 

Ани и нейният приятел, червейчето Работливко, ще ни разведат в градината с вкусни био зеленчуци и плодове. Работливко е добър приятел на Ани и на всички био градинари. Той работи усилено и обича много зеленчуците, които растат наоколо.

По един пълен с фантазия, жив и образен начин, д-р инж. Светла Николова – радетел на био производството в България и самата тя градинар, разказва на децата как може с малки стъпки да се направят чудеса в градината: от вкусните зеленчукови лехи или многоцветното великолепие на цветята, до любопитната експедиция в света на дивия животински свят.

Напишете Вашето ревю

С децата в биоградинката - д-р Светла Николова

С децата в биоградинката - д-р Светла Николова

Издателство: Агролинк. Меки корици

Напишете Вашето ревю