НАЧАЛО

Производители

Разгледани продукти

Пъзел в кутия "Превозни средства", 4 пъзела, GALT Покажи в цял размер

Пъзел в кутия "Превозни средства", 4 пъзела, GALT

4 пъзела.
Възраст: 3 + 

Повече детайли

1004009

Пъзел в кутия "Превозни средства", 4 пъзела, GALT <address> </address><address><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Комплект от 4 пъзела с превозни средства. Всеки от пъзелите има различен брой части – 4, 6, 8 и 12.</span></address><address> </address><address><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;"> Детето ще се окуражава и постепено ще напредва. Изключително полезни за ранното развитие на уменията за сортиране и сръчността у най-малките.</span></address> <address><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Пъзелът е предназначена за деца над 3 години.</span></address> <p> </p> <p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност. </span></p> <address><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.</span></address><address><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;"><br /></span></address>
11,90 лв

В следната категория има още 30 продукта:

 
Комплект от 4 пъзела с превозни средства. Всеки от пъзелите има различен брой части – 4, 6, 8 и 12.
 
Детето ще се окуражава и постепено ще напредва. Изключително полезни за ранното развитие на уменията за сортиране и сръчността у най-малките.
 
Пъзелът е предназначена за деца над 3 години.

 

Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност.

Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.

Напишете Вашето ревю

Пъзел в кутия "Превозни средства", 4 пъзела, GALT

Пъзел в кутия "Превозни средства", 4 пъзела, GALT

4 пъзела.
Възраст: 3 + 

Напишете Вашето ревю