Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Научете детето си как да мисли - Едуард Де Боно Покажи в цял размер

Научете детето си как да мисли - Едуард Де Боно

Издателство: Кибеа. Брой страници: 375. Меки корици.

Повече детайли

Научете детето си как да мисли - Едуард Де Боно <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Д-р Де Боно работи в широкия свят на практическото мислене. Идеите и методите му са издържали проверката на времето и са оценени от хората, които ги прилагат. Акцентът е върху простотата и практичността, без усложнения, объркване и излишно философстване. Д-р Де Боно се интересува от мисленето, което е свързано с довеждането на нещата докрай. Новите му идеи надхвърлят реактивното мислене, ангажирано само с анализ, критика и спор.</span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;"><strong>За автора:</strong></span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Роден е в Малта и получава началното си образование в колежа Сент Едуард, завършва медицина в Малтийския кралски университет. Продължава със стипендия Роудс в Крайст Чърч, Оксфорд, където завършва с отличие психология и физиология, а по-късно защитава докторат по медицина. Притежава и докторска степен от Кеймбридж. Бил е преподавател в Лондонския университет в Оксфорд, Кеймбридж и Харвард.</span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Д-р де Боно е всепризнат като безспорен авторитет в прякото преподаване на мисленето като умение. Той създава понятието латерално мислене и разработва формални техники за съзнателно творческо мислене. Написал е 56 книги, преведени на повече от 36 езика - някои от най-прочутите са "Латерално мислене", Научете детето си как да мисли", "Щастието като цел", "Практическото мислене", "Как да бъдем по-интересни", "Учебник по мъдрост".</span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Де Боно ръководи най-широко използваната програма за директно преподаване на мислене в училищата. Сега тя се прилага в много страни по света и при реализацията й се поставя акцент върху простотата и практичността. Основател е на Тръста за когнитивни проучвания (1969).</span></p> <p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; color: #008000;">Издателство: Кибеа. Брой страници: 375. Меки корици.</span></p>
16,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Д-р Де Боно работи в широкия свят на практическото мислене. Идеите и методите му са издържали проверката на времето и са оценени от хората, които ги прилагат. Акцентът е върху простотата и практичността, без усложнения, объркване и излишно философстване. Д-р Де Боно се интересува от мисленето, което е свързано с довеждането на нещата докрай. Новите му идеи надхвърлят реактивното мислене, ангажирано само с анализ, критика и спор.

За автора:

Роден е в Малта и получава началното си образование в колежа Сент Едуард, завършва медицина в Малтийския кралски университет. Продължава със стипендия Роудс в Крайст Чърч, Оксфорд, където завършва с отличие психология и физиология, а по-късно защитава докторат по медицина. Притежава и докторска степен от Кеймбридж. Бил е преподавател в Лондонския университет в Оксфорд, Кеймбридж и Харвард.

Д-р де Боно е всепризнат като безспорен авторитет в прякото преподаване на мисленето като умение. Той създава понятието латерално мислене и разработва формални техники за съзнателно творческо мислене. Написал е 56 книги, преведени на повече от 36 езика - някои от най-прочутите са "Латерално мислене", Научете детето си как да мисли", "Щастието като цел", "Практическото мислене", "Как да бъдем по-интересни", "Учебник по мъдрост".

Де Боно ръководи най-широко използваната програма за директно преподаване на мислене в училищата. Сега тя се прилага в много страни по света и при реализацията й се поставя акцент върху простотата и практичността. Основател е на Тръста за когнитивни проучвания (1969).

Издателство: Кибеа. Брой страници: 375. Меки корици.

Напишете Вашето ревю

Научете детето си как да мисли - Едуард Де Боно

Научете детето си как да мисли - Едуард Де Боно

Издателство: Кибеа. Брой страници: 375. Меки корици.

Напишете Вашето ревю