Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

DVD Йога за бъдещи майки - Светла Иванова Покажи в цял размер

DVD Йога за бъдещи майки - Светла Иванова

DVD Моята програма/Йога за бъдещи майки. Издателство: Сиела

Повече детайли

DVD Йога за бъдещи майки - Светла Иванова <address><span style="color: #008000; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; line-height: 17px;">Скъпи бъдещи и настоящи майки за първи път на българския пазар имате възможност да се насладите на йога практики вкъщи. DVD-тата „Моята програма – Йога за бъдещи майки“ и „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“ са личните програми за добра форма по време на бременност и след раждане на певицата и писателка Светла Иванова. </span></address><address><span style="color: #008000; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; line-height: 17px;"><br /></span></address><address><span style="color: #008000; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; line-height: 17px;">Упражненията, както и техниките за дишане и релаксация, които са демонстрирани, са съобразени с нуждите и възможностите на бременните жени и майките, за да ги подготвят за една по-лека бременност и раждане, по-голямо самочувствие и добра форма преди и след раждането. Програмите са консултирани с нужните специалисти и йога инструктори. <br /></span></address><address><br style="color: #4c4c4c; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 17px;" /><span style="color: #008000; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; line-height: 17px;">Голямо предимство на дисковете е стилното им поднасяне и компанията, която ще ви прави чаровната изпълнителка, както и домашният уют, в който може да практикувате в желаното от вас време. Така, без да се налага да се съобразявате с точен час, търсене на място за паркиране и разход на допълнителни средства, ще се радвате на добро здраве и настроение. За това ще допринесе и кадифения тембър на певицата, както и фонът, на който асаните се изпълняват – приятна релаксираща музика, звуци от природата и галещи ухото мелодии, изпълнени с класическа китара. </span></address><address> </address><address><span style="color: #008000; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; line-height: 17px;"><span><span>Светла Иванова </span></span><span>е певица и писател, която поддържа добрата си форма с йога от 15 годишна. Сертифициран йога инструктор е. Преподава класическа хат-ха йога за деца и възрастни. Завършила  е също предучилищна педагогика и музика.</span></span></address><address><span style="color: #008000; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; line-height: 17px;"><br /></span></address><address><span style="color: #4c4c4c; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 17px;"><br /></span></address>
15,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Скъпи бъдещи и настоящи майки за първи път на българския пазар имате възможност да се насладите на йога практики вкъщи. DVD-тата „Моята програма – Йога за бъдещи майки“ и „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“ са личните програми за добра форма по време на бременност и след раждане на певицата и писателка Светла Иванова. 

Упражненията, както и техниките за дишане и релаксация, които са демонстрирани, са съобразени с нуждите и възможностите на бременните жени и майките, за да ги подготвят за една по-лека бременност и раждане, по-голямо самочувствие и добра форма преди и след раждането. Програмите са консултирани с нужните специалисти и йога инструктори. 

Голямо предимство на дисковете е стилното им поднасяне и компанията, която ще ви прави чаровната изпълнителка, както и домашният уют, в който може да практикувате в желаното от вас време. Така, без да се налага да се съобразявате с точен час, търсене на място за паркиране и разход на допълнителни средства, ще се радвате на добро здраве и настроение. За това ще допринесе и кадифения тембър на певицата, както и фонът, на който асаните се изпълняват – приятна релаксираща музика, звуци от природата и галещи ухото мелодии, изпълнени с класическа китара. 
 
Светла Иванова е певица и писател, която поддържа добрата си форма с йога от 15 годишна. Сертифициран йога инструктор е. Преподава класическа хат-ха йога за деца и възрастни. Завършила  е също предучилищна педагогика и музика.


Напишете Вашето ревю

DVD Йога за бъдещи майки - Светла Иванова

DVD Йога за бъдещи майки - Светла Иванова

DVD Моята програма/Йога за бъдещи майки. Издателство: Сиела

Напишете Вашето ревю