НАЧАЛО

Производители

Разгледани продукти

Мастърмайнд (Бикове и крави) - Pino Покажи в цял размер

Мастърмайнд (Бикове и крави) - Pino

размери: 31x16,3x2,3 cm

Повече детайли

8316

Мастърмайнд (Бикове и крави) - Pino <p><span style="font-size: 10pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif; color: #008000;">ПИНО СМАРТ - МАСТЪРМАЙНД е забавна семейна игра - предизвикателство за стратегическото мислене и дедуктивните способности на малки и големи. Наподобява много любимата детска игра „Бикове и крави”.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif; color: #008000;">размери: 31x16,3x2,3 cm</span></p> <p><span style="font-size: 10pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif; color: #008000;">препоръчителна възраст: За деца над 8 години. </span></p> <p><span style="font-size: 10pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif; color: #008000;">Указания: Играта съдържа дървена дъска с 10 реда по 8 дупки (4 за „предположение” и 4 за „отговор”), в които се поставят боядисаните дървени фигурки - 60 големи цветни фигури за отгатване на тайния код и 20 черни и 20 бели малки фигурки, с които се показва дали предположението е вярно или не.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif; color: #008000;">Играта се играе от 2 души. Целта е единият играч да познае комбинацията (таен код)от цветове, избрана от другия играч. Първият играч избира 4 цветни фигури от 6 възможни цвята (цветовете в комбинацията може да се повтарят)като ги крие от другия играч. Вторият играч трябва да отгатне цветовете и позициите на тези фигури. За целта поставя на един ред 4 цветни фигури. След попълването на всеки ред първият играч показва чрез поставяне на малки бели и черни фигурки в дупките дали има познат цвят и позиция. Бяла фигурка показва познат цвят и позиция, а черна фигурка показва, че в тайния код има съотвения цвят, но не е позната позицията му. Ако не се постави никаква фигурка, то цветът на съответната голяма фигура не присъства в тайния код. Играе се докато се познае тайния код или докато не останат свободни редове. За всеки запълнен ред се дава една точка на първия играч – този който съставя тайния код. След приключване на играта играчите разменят ролите. Предварително трябва да се разберат колко игри ще изиграят, като броят им трябва да е четен. Победител е този, който събере най-много точки.</span></p> <p style="outline: none; margin-bottom: 0.5em; padding-bottom: 0px; color: #292929; font-family: 'Trebuchet MS', Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: normal;">Pino, Сърбия</p>
19,90 лв

В следната категория има още 30 продукта:

ПИНО СМАРТ - МАСТЪРМАЙНД е забавна семейна игра - предизвикателство за стратегическото мислене и дедуктивните способности на малки и големи. Наподобява много любимата детска игра „Бикове и крави”.

размери: 31x16,3x2,3 cm

препоръчителна възраст: За деца над 8 години. 

Указания: Играта съдържа дървена дъска с 10 реда по 8 дупки (4 за „предположение” и 4 за „отговор”), в които се поставят боядисаните дървени фигурки - 60 големи цветни фигури за отгатване на тайния код и 20 черни и 20 бели малки фигурки, с които се показва дали предположението е вярно или не.

Играта се играе от 2 души. Целта е единият играч да познае комбинацията (таен код)от цветове, избрана от другия играч. Първият играч избира 4 цветни фигури от 6 възможни цвята (цветовете в комбинацията може да се повтарят)като ги крие от другия играч. Вторият играч трябва да отгатне цветовете и позициите на тези фигури. За целта поставя на един ред 4 цветни фигури. След попълването на всеки ред първият играч показва чрез поставяне на малки бели и черни фигурки в дупките дали има познат цвят и позиция. Бяла фигурка показва познат цвят и позиция, а черна фигурка показва, че в тайния код има съотвения цвят, но не е позната позицията му. Ако не се постави никаква фигурка, то цветът на съответната голяма фигура не присъства в тайния код. Играе се докато се познае тайния код или докато не останат свободни редове. За всеки запълнен ред се дава една точка на първия играч – този който съставя тайния код. След приключване на играта играчите разменят ролите. Предварително трябва да се разберат колко игри ще изиграят, като броят им трябва да е четен. Победител е този, който събере най-много точки.

Pino, Сърбия

Напишете Вашето ревю

Мастърмайнд (Бикове и крави) - Pino

Мастърмайнд (Бикове и крави) - Pino

размери: 31x16,3x2,3 cm

Напишете Вашето ревю