НАЧАЛО

Производители

Разгледани продукти

Възглавница за бременни и кърмене - Mycey Покажи в цял размер

Възглавница за бременни и кърмене - Mycey

110001

Възглавница за бременни и кърмене - Mycey <p><span style="color:#218e53;">Ергоно<span lang="en-gb" xml:lang="en-gb">мичната форма на възглавни</span>ц<span lang="en-gb" xml:lang="en-gb">ата</span><span class="apple-converted-space"><span lang="en-gb" xml:lang="en-gb"> </span></span>осигурява комфорт на врата, кръста и гърба<span lang="en-gb" xml:lang="en-gb"> по време на бремен</span>н<span lang="en-gb" xml:lang="en-gb">остта</span>, когато<span lang="en-gb" xml:lang="en-gb"> необходимото</span><span class="apple-converted-space"><span lang="en-gb" xml:lang="en-gb"> </span></span><span lang="en-gb" xml:lang="en-gb"> удобство и сън се постига по-трудно.</span><span lang="en-gb" xml:lang="en-gb"> </span>Може да оформите възглавницата по начин, който да приляга на частта от тялото, която има нужда от подкрепа. Може да подкрепите врата, корема или да, а пъхайки я  между колената, ще изправните гърба, бедрата и краката.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Може да я използвате и като възглавничка за кърмене след раждането.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Калъфката е от 100 % памук, който може да се сваля и пере в пералня машина на 30 градуса. Вътрешната част е от<span class="apple-converted-space"> </span><span lang="en-us" xml:lang="en-us">Styrofoam</span> гранули.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Производител: Mycey, Турция</span></p>
79,90 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Ергономичната форма на възглавницата осигурява комфорт на врата, кръста и гърба по време на бременността, когато необходимото  удобство и сън се постига по-трудно. Може да оформите възглавницата по начин, който да приляга на частта от тялото, която има нужда от подкрепа. Може да подкрепите врата, корема или да, а пъхайки я  между колената, ще изправните гърба, бедрата и краката.

Може да я използвате и като възглавничка за кърмене след раждането.

Калъфката е от 100 % памук, който може да се сваля и пере в пералня машина на 30 градуса. Вътрешната част е от Styrofoam гранули.

Производител: Mycey, Турция

Напишете Вашето ревю

Възглавница за бременни и кърмене - Mycey

Възглавница за бременни и кърмене - Mycey

Напишете Вашето ревю

доставка и условия

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин