НАЧАЛО

Производители

Конструктор от мини тухлички "Замък/ Моливник" - Teifoc Покажи в цял размер

Конструктор от мини тухлички "Замък/ Моливник" - Teifoc

Сами можете да построите малка крепост или моливник с истински тухлички. Може да се построят най-малко два възможни модела.

Повече детайли

TEI 4000

Конструктор от мини тухлички "Замък/ Моливник" - Teifoc <p><span style="color:#218e53;">Сами можете да построите малка крепост или моливник с истински тухлички.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Teifoc е уникална игра за строителство, разработена за обучение на деца, в която се използват мини тухлички, с които могат да се създават истински конструкции. Тухличките са изпечени на висока температура, точно както тухлите на истинските къщи. Хоросанът e се разтваря във вода, така че децата може да строят отново и отново.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Комплектите включват истински тухлички за многократна употреба, инструменти, хоросан от безвреден пясък и царевичен екстракт, подробни инструкции. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">За да построите нов модел, просто накиснете тухличките във вода, подсушете ги и можете да започнете нов строеж. Толкова е лесно!</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><strong>Характеристики</strong><strong>:</strong>      </span></p> <ul><li><span style="color:#218e53;"><span style="color:#218e53;">     </span></span> Най-малко два възможни модела.</li> <li><span style="color:#218e53;">      С включени купичка за цимент, мистрия, водоразтворим хоросан.</span></li> <li><span style="color:#218e53;">      Подробни инструкции.</span></li> <li><span style="color:#218e53;">      Размер на опаковката 292 x 176 x 80 mm</span></li> </ul><p><span style="color:#218e53;"><strong>Възраст: </strong>6+</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><strong>Строителните комплекти Teifoc са проектирани, разработени и произведени в Германия.</strong></span></p>
39,90 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Сами можете да построите малка крепост или моливник с истински тухлички.

Teifoc е уникална игра за строителство, разработена за обучение на деца, в която се използват мини тухлички, с които могат да се създават истински конструкции. Тухличките са изпечени на висока температура, точно както тухлите на истинските къщи. Хоросанът e се разтваря във вода, така че децата може да строят отново и отново.

Комплектите включват истински тухлички за многократна употреба, инструменти, хоросан от безвреден пясък и царевичен екстракт, подробни инструкции.

За да построите нов модел, просто накиснете тухличките във вода, подсушете ги и можете да започнете нов строеж. Толкова е лесно!

Характеристики:     

  •       Най-малко два възможни модела.
  •       С включени купичка за цимент, мистрия, водоразтворим хоросан.
  •       Подробни инструкции.
  •       Размер на опаковката 292 x 176 x 80 mm

Възраст: 6+

Строителните комплекти Teifoc са проектирани, разработени и произведени в Германия.

Напишете Вашето ревю

Конструктор от мини тухлички "Замък/ Моливник" - Teifoc

Конструктор от мини тухлички "Замък/ Моливник" - Teifoc

Сами можете да построите малка крепост или моливник с истински тухлички. Може да се построят най-малко два възможни модела.

Напишете Вашето ревю

доставка и условия

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин