Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Всяко дете е герой - Стела Даскалова Покажи в цял размер

Всяко дете е герой - Стела Даскалова

Издателство: Сиела. Брой страници: 198. Меки корици.

Повече детайли

Всяко дете е герой - Стела Даскалова <p><span style="color:#218e53;"><strong>Това не е книга, като другите, която ще ви казва как да отгледате детето си и ще налага мненията на автора над вашето. Тази книга е различна. Тук ще намерите посока, съвети, а не изказвания приети за правилни. Поемете по пътя към отглеждането на един герой, вашето дете!</strong></span></p> <p><span style="color:#218e53;">Всяко дете е герой с прекрасна душа и потенциал на гений. Всяко дете храбро се справя с предизвикателствата на живота, давайки най-доброто от себе си... Ако искате да видите как изглеждат любовта и добротата, погледнете в детските очи!</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Стела Даскалова</span></p> <p><span style="color:#218e53;">"Всяко дете е герой" е не просто книга, тя е истински житейски приятел, който ни хваща за ръка и ни води по пътя на родителството, разказвайки ни най-хубавата му страна. Учи ни да се отърсим от страхове и предразсъдъци, да се отървем от остарели догми и клишета и да се вслушаме в сърцето си. Подсказва ни как да го настроим на една честота с душата на детето си и да открием вълшебната споделеност, която ражда свободни, щастливи и успешни личности, а не просто послушни деца. Благодаря ти, Стела! Благодаря за посоката!"</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Нели Хаджийска, журналист и водещ на едно от най-популярните телевизионни предавания в българския ефир "Търси се"</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Сиела. Брой страници: 198. Меки корици.</span></p>
12,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Това не е книга, като другите, която ще ви казва как да отгледате детето си и ще налага мненията на автора над вашето. Тази книга е различна. Тук ще намерите посока, съвети, а не изказвания приети за правилни. Поемете по пътя към отглеждането на един герой, вашето дете!

Всяко дете е герой с прекрасна душа и потенциал на гений. Всяко дете храбро се справя с предизвикателствата на живота, давайки най-доброто от себе си... Ако искате да видите как изглеждат любовта и добротата, погледнете в детските очи!

Стела Даскалова

"Всяко дете е герой" е не просто книга, тя е истински житейски приятел, който ни хваща за ръка и ни води по пътя на родителството, разказвайки ни най-хубавата му страна. Учи ни да се отърсим от страхове и предразсъдъци, да се отървем от остарели догми и клишета и да се вслушаме в сърцето си. Подсказва ни как да го настроим на една честота с душата на детето си и да открием вълшебната споделеност, която ражда свободни, щастливи и успешни личности, а не просто послушни деца. Благодаря ти, Стела! Благодаря за посоката!"

Нели Хаджийска, журналист и водещ на едно от най-популярните телевизионни предавания в българския ефир "Търси се"

Издателство: Сиела. Брой страници: 198. Меки корици.

Напишете Вашето ревю

Всяко дете е герой - Стела Даскалова

Всяко дете е герой - Стела Даскалова

Издателство: Сиела. Брой страници: 198. Меки корици.

Напишете Вашето ревю