НАЧАЛО

Производители

 Четири пъзела в кутия "Феи" - Galt Покажи в цял размер

Четири пъзела в кутия "Феи" - Galt

4 пъзела с 12, 16, 20 и 24 части. Размер на пъзела: 15 х 21 см

Повече детайли

1004738

Четири пъзела в кутия "Феи" - Galt <p>Весел комплект от 4 пъзела с различни по брой и големина  цветни части - 12, 16, 20 и 24 части. Пъзелите развиват детските способности за наблюдение, сортиране и съотнасяне.</p> <p>С много весели и контрастни цветове, прекрасен дизайн и отлична изработка, тези пъзели ще се превърнат в любима играчка на малките сръчковци.</p> <p><strong>Материал: </strong>каширан картон</p> <p><strong>Размер на пъзела:</strong> 15 х 21 см</p> <p>Подходящ за деца над 3 години.</p> <p>Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност. <br />Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.</p>
12,90 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Весел комплект от 4 пъзела с различни по брой и големина  цветни части - 12, 16, 20 и 24 части. Пъзелите развиват детските способности за наблюдение, сортиране и съотнасяне.

С много весели и контрастни цветове, прекрасен дизайн и отлична изработка, тези пъзели ще се превърнат в любима играчка на малките сръчковци.

Материал: каширан картон

Размер на пъзела: 15 х 21 см

Подходящ за деца над 3 години.

Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност. 
Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.

Напишете Вашето ревю

 Четири пъзела в кутия "Феи" - Galt

Четири пъзела в кутия "Феи" - Galt

4 пъзела с 12, 16, 20 и 24 части. Размер на пъзела: 15 х 21 см

Напишете Вашето ревю