Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Бебето философ - Алисън Гопник Покажи в цял размер

Бебето философ - Алисън Гопник

Издателство: Изток-запад. Брой страници: 268. Меки корици.

Повече детайли

Бебето философ - Алисън Гопник <address><span style="font-size: 10pt;">Съсредоточено, сбърчило вежди, едномесечното бебе се втренчва в лицето на майка си и внезапно се усмихва блажено. Със сигурност трябва да вижда майка си и да усеща любов, но какво ли представляват неговото виждане и чувстване? Какво ли е да си бебе?</span></address><address><span style="font-size: 10pt;"><br /></span></address><address><span style="font-size: 10pt;">Двегодишното дете предлага на непознат, който изглежда гладен, наполовина изсмуканата си близалка. Може ли едно толкова малко дете вече да изпитва емпатия и да бъде алтруистично?</span></address><address><span style="font-size: 10pt;"><br /></span></address><address><span style="font-size: 10pt;">Тригодишното момиченце заявява, че ще дойде на обяд само ако на масата има определено място за бебетата, мънички близначета с виолетови коси, които живеят в джоба му и ядат цветя на закуска. Как може то да вярва толкова дълбоко в нещо, което е просто плод на въображението му?</span></address><address><span style="font-size: 10pt;"><br /></span></address><address><span style="font-size: 10pt;">Петгодишно дете открива с помощта на златна рибка, че смъртта е необратима. Как може дете, което още не може да чете или да събира, да открие    такива дълбоки, жестоки истини?</span></address><address><span style="font-size: 10pt;"><br /></span></address><address><span style="font-size: 10pt;">Едномесечното става двегодишно, после тригодишно и петгодишно. И понякога, по чудодеен начин, </span></address><address><span style="font-size: 10pt;">става майка със свои деца. Как биха могли тези крайно различни създания да са една и съща личност?</span></address><address><span style="font-size: 10pt;"><br /></span></address><address><span style="font-size: 10pt;">ОТКЪС: <a href="http://iztok-zapad.eu/uploads/materials/bebe.pdf">http://iztok-zapad.eu/uploads/materials/bebe.pdf</a></span></address><address><span style="font-size: 10pt;">TED презентация: <a href="http://www.ted.com/talks/lang/bg/alison_gopnik_what_do_babies_think.html">http://www.ted.com/talks/lang/bg/alison_gopnik_what_do_babies_think.html</a></span></address> <address><span style="font-size: 10pt;">Издателство: Изток-запад. Брой страници: 268. Меки корици.</span></address><address></address>
15,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Съсредоточено, сбърчило вежди, едномесечното бебе се втренчва в лицето на майка си и внезапно се усмихва блажено. Със сигурност трябва да вижда майка си и да усеща любов, но какво ли представляват неговото виждане и чувстване? Какво ли е да си бебе?

Двегодишното дете предлага на непознат, който изглежда гладен, наполовина изсмуканата си близалка. Може ли едно толкова малко дете вече да изпитва емпатия и да бъде алтруистично?

Тригодишното момиченце заявява, че ще дойде на обяд само ако на масата има определено място за бебетата, мънички близначета с виолетови коси, които живеят в джоба му и ядат цветя на закуска. Как може то да вярва толкова дълбоко в нещо, което е просто плод на въображението му?

Петгодишно дете открива с помощта на златна рибка, че смъртта е необратима. Как може дете, което още не може да чете или да събира, да открие    такива дълбоки, жестоки истини?

Едномесечното става двегодишно, после тригодишно и петгодишно. И понякога, по чудодеен начин,
става майка със свои деца. Как биха могли тези крайно различни създания да са една и съща личност?

ОТКЪС: http://iztok-zapad.eu/uploads/materials/bebe.pdf
TED презентация: http://www.ted.com/talks/lang/bg/alison_gopnik_what_do_babies_think.html
 
Издателство: Изток-запад. Брой страници: 268. Меки корици.


Напишете Вашето ревю

Бебето философ - Алисън Гопник

Бебето философ - Алисън Гопник

Издателство: Изток-запад. Брой страници: 268. Меки корици.

Напишете Вашето ревю