Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Как да говорим така, че детето да слуша - и да го слушаме така, че да говори - Адел Фабер Покажи в цял размер

Как да говорим така, че детето да слуша - и да го слушаме така, че да говори - Адел Фабер

Издателство: Изток-Запад. Брой страници: 320. Мека корица.

Повече детайли

Как да говорим така, че детето да слуша - и да го слушаме така, че да говори - Адел Фабер <p><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Само с прочитането на тази книга вие вече сте дали много от себе си. Трябвало е да възприемете нови идеи и принципи, да упражнявате нови умения, да усвоявате нови и да се откажете от старите модели на мислене и поведение. Когато човек има толкова много нови неща за научаване и трябва да вложи толкова усилия в нещо, той често губи от поглед общата картина. Така че нека още веднъж за последен път да видим към какво е прицелен и на какво е посветен този метод на комуникация.</span><br /><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Искаме да намерим начин да живеем един с друг, така че да се чувстваме добре с хората, които обичаме, и да помогнем и на тях да се чувстват добре с нас.</span><br /><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Искаме да намерим начин да живеем без обвинения и контраобвинения.</span><br /><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Искаме да намерим начин да бъдем по-чувствителни към чувствата на другите.</span><br /><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Искаме да намерим начини да изразяваме гнева и раздразнението си, без да нанасяме вреди.</span><br /><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Искаме да намерим начин да уважим нуждите на децата си, като запазим уважение и към своите собствени нужди.</span><br /><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Искаме да намерим начин да научим децата си на грижа и отговорност.</span><br /><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Искаме да разкъсаме порочния кръг на безплодните разговори, предаван от поколение на поколение и да предадем друго послание на децата си: стил на общуване, който те могат да използват през целия си живот – с приятелите си, с колегите си, с близките си, а един ден и и със собствените си деца.</span></p> <h1><span style="font-size: 10pt; color: #000000;"><strong>В</strong><strong>ече можете да прекратите войната с децата си!</strong></span></h1> <p><span style="font-size: 10pt; color: #000000;"><strong><br /></strong></span></p> <p><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Повече от двайсет години тази книга помага на родители по цял свят да общуват със своите деца с разбиране и зачитане на техните чувства и желания и да решават най-често срещаните проблеми, като запазват обичта и уважението на детето.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Адел Фабер и Илейн Мазлиш, които са ученички и последователки на д-р Хаим Гинът, намират новаторски ефективни подходи за прилагане във всекидневието на идеите в неговата революционна книга “Детето и ние”.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Издателство: Изток-Запад. Брой страници: 320. Мека корица<br /></span></p>
15,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:


Само с прочитането на тази книга вие вече сте дали много от себе си. Трябвало е да възприемете нови идеи и принципи, да упражнявате нови умения, да усвоявате нови и да се откажете от старите модели на мислене и поведение. Когато човек има толкова много нови неща за научаване и трябва да вложи толкова усилия в нещо, той често губи от поглед общата картина. Така че нека още веднъж за последен път да видим към какво е прицелен и на какво е посветен този метод на комуникация.

Искаме да намерим начин да живеем един с друг, така че да се чувстваме добре с хората, които обичаме, и да помогнем и на тях да се чувстват добре с нас.

Искаме да намерим начин да живеем без обвинения и контраобвинения.

Искаме да намерим начин да бъдем по-чувствителни към чувствата на другите.

Искаме да намерим начини да изразяваме гнева и раздразнението си, без да нанасяме вреди.

Искаме да намерим начин да уважим нуждите на децата си, като запазим уважение и към своите собствени нужди.

Искаме да намерим начин да научим децата си на грижа и отговорност.

Искаме да разкъсаме порочния кръг на безплодните разговори, предаван от поколение на поколение и да предадем друго послание на децата си: стил на общуване, който те могат да използват през целия си живот – с приятелите си, с колегите си, с близките си, а един ден и и със собствените си деца.

Вече можете да прекратите войната с децата си!


Повече от двайсет години тази книга помага на родители по цял свят да общуват със своите деца с разбиране и зачитане на техните чувства и желания и да решават най-често срещаните проблеми, като запазват обичта и уважението на детето.

Адел Фабер и Илейн Мазлиш, които са ученички и последователки на д-р Хаим Гинът, намират новаторски ефективни подходи за прилагане във всекидневието на идеите в неговата революционна книга “Детето и ние”.

Издателство: Изток-Запад. Брой страници: 320. Мека корица

Напишете Вашето ревю

Как да говорим така, че детето да слуша - и да го слушаме така, че да говори - Адел Фабер

Как да говорим така, че детето да слуша - и да го слушаме така, че да говори - Адел Фабер

Издателство: Изток-Запад. Брой страници: 320. Мека корица.

Напишете Вашето ревю