Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Как децата учат - Джон Холт Покажи в цял размер

Как децата учат - Джон Холт

Издателство: Изток-Запад. Брой страници: 296. Меки корици.

Повече детайли

Как децата учат - Джон Холт <p><span style="font-size: 10pt;">Това устояло на времето класическо четиво в областта на образователната мисъл предлага на учители и родители дълбоко, оригинално виждане за механизмите на учене в ранна възраст. Джон Холт пръв изяснява, че за малките деца „процесът на учене е вроден и естествен като дишането“. В тази увлекателна и същевременно проницателна книга той раз-­глежда начина, по който се учим да говорим, четем, броим и разсъждаваме. Той дава идеи как да подкрепим и култивираме тези вродени способности на нашите деца.</span><br /> <br /><span style="font-size: 10pt;"> С идеите си за това какво може да се направи в образованието, той ни дава ново виждане за това, което се прави в момента.</span><br /><span style="font-size: 10pt;"> Дъ Уол Стрийт Джърнал</span><br /> <br /><span style="font-size: 10pt;"> Г-н Холт казва за децата много неща, които са оригинални, актуални и достойни за внимание.</span><br /><span style="font-size: 10pt;"> Дъ Ню Йорк Таймс Бук Ривю</span><br /> <br /><span style="font-size: 10pt;"> Джон Холт (1927–1985) е един от водещите критици в САЩ в областта на образованието и социалния живот. Той е автор на десет утвърдени книги, преведени на 14 езика и е познат като реформатор, който, макар и страстен, говори с „благия глас на разума“ (списание „Лайф“). Днес прозренията на Джон Холт за ученето са по-актуални от всякога.</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Издателство: Изток-Запад. Брой страници: 296. Меки корици.</span></p>
14,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Това устояло на времето класическо четиво в областта на образователната мисъл предлага на учители и родители дълбоко, оригинално виждане за механизмите на учене в ранна възраст. Джон Холт пръв изяснява, че за малките деца „процесът на учене е вроден и естествен като дишането“. В тази увлекателна и същевременно проницателна книга той раз-­глежда начина, по който се учим да говорим, четем, броим и разсъждаваме. Той дава идеи как да подкрепим и култивираме тези вродени способности на нашите деца.

С идеите си за това какво може да се направи в образованието, той ни дава ново виждане за това, което се прави в момента.
Дъ Уол Стрийт Джърнал

Г-н Холт казва за децата много неща, които са оригинални, актуални и достойни за внимание.
Дъ Ню Йорк Таймс Бук Ривю

Джон Холт (1927–1985) е един от водещите критици в САЩ в областта на образованието и социалния живот. Той е автор на десет утвърдени книги, преведени на 14 езика и е познат като реформатор, който, макар и страстен, говори с „благия глас на разума“ (списание „Лайф“). Днес прозренията на Джон Холт за ученето са по-актуални от всякога.

Издателство: Изток-Запад. Брой страници: 296. Меки корици.

Напишете Вашето ревю

Как децата учат - Джон Холт

Как децата учат - Джон Холт

Издателство: Изток-Запад. Брой страници: 296. Меки корици.

Напишете Вашето ревю