НАЧАЛО

Производители

Разгледани продукти

Дървен пъзел "Ферма" с подвижни животни  - Woody Покажи в цял размер

Дървен пъзел "Ферма" с подвижни животни - Woody

93030

Дървен пъзел "Ферма" с подвижни животни - Woody <p><span style="font-size: 10pt;">Всяко животно от фермата трябва да отиде в неговата околна среда и при неговите малки. Размерът на пъзела е 30 x 30 см. За деца над 2 години.</span></p> <address style="width: 100%; clear: both;"> <p style="text-align: left;"><span style="font-size: 10pt;">Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.</span></p> </address><address style="width: 100%; clear: both;"><span id="result_box" style="font-size: 10pt;" lang="bg">Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". </span></address><address style="width: 100%; clear: both;"><span id="result_box" style="font-size: 10pt;" lang="bg">Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.</span></address><address style="width: 100%; clear: both;"> </address><address style="width: 100%; clear: both;"><span style="font-size: 10pt;" lang="bg"><strong>Производител: Woody, Czech Republic</strong><br /></span></address><address> </address>
25,40 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Всяко животно от фермата трябва да отиде в неговата околна среда и при неговите малки. Размерът на пъзела е 30 x 30 см. За деца над 2 години.

Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.

Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки".
Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.
 
Производител: Woody, Czech Republic
 

Напишете Вашето ревю

Дървен пъзел "Ферма" с подвижни животни  - Woody

Дървен пъзел "Ферма" с подвижни животни - Woody

Напишете Вашето ревю