Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

100 занимания по системата Монтесори, за да подготвим детето си да чете и пише Покажи в цял размер

100 занимания по системата Монтесори, за да подготвим детето си да чете и пише

Издателство: Колибри. Година на издаване: 2017. Брой страници: 240. Мека корица.

Повече детайли

100 занимания по системата Монтесори, за да подготвим детето си да чете и пише <p><span style="color:#218e53;">Педагогическият метод на Мария Монтесори се опира на схващането, че детето развива своята интелигентност чрез сетивата и че преминава през „периоди на чувствителност”, по време на които мобилизира цялата си енергия, за да открие и усвои дадено умение. Чувствителният период за писането и четенето започва малко преди тригодишната му възраст и продължава до шестата му година.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Предлагайки на вашето дете през този изключително важен период разнообразни игрови занимания, като правите сами лесните за изработване сетивни помагала и създавате около детето спокойна атмосфера, вие му давате ключовете към усвояването на писането и четенето с лекота, удоволствие и траен ефект.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">В края на книгата – Приложна тетрадка, за да си направите сами помагалата Монтесори.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">За автора</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Мари-Елен Плас</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Заинтригувана от педагогическия модел на Мария Монтесори, Мари-Елен Плас (р. 1961 г.) се посвещава на неговото популяризиране. Успоредно с професията си на моден стилист, тя пише книги за деца (досега повече от петнайсет с главни герои Балтазар и Пепен), съобразени с основните принципи на философията Монтесори – насърчаване на развитието на детето и уважение към пълноценното човешко същество, каквото е то още от раждането си. Книгите й са преведени в много страни по света.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Колибри. Година на издаване: 2017. Брой страници: 240. Мека корица.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
16,00 лв

В следната категория има още 27 продукта:

Педагогическият метод на Мария Монтесори се опира на схващането, че детето развива своята интелигентност чрез сетивата и че преминава през „периоди на чувствителност”, по време на които мобилизира цялата си енергия, за да открие и усвои дадено умение. Чувствителният период за писането и четенето започва малко преди тригодишната му възраст и продължава до шестата му година.

Предлагайки на вашето дете през този изключително важен период разнообразни игрови занимания, като правите сами лесните за изработване сетивни помагала и създавате около детето спокойна атмосфера, вие му давате ключовете към усвояването на писането и четенето с лекота, удоволствие и траен ефект.

В края на книгата – Приложна тетрадка, за да си направите сами помагалата Монтесори.

За автора

Мари-Елен Плас

Заинтригувана от педагогическия модел на Мария Монтесори, Мари-Елен Плас (р. 1961 г.) се посвещава на неговото популяризиране. Успоредно с професията си на моден стилист, тя пише книги за деца (досега повече от петнайсет с главни герои Балтазар и Пепен), съобразени с основните принципи на философията Монтесори – насърчаване на развитието на детето и уважение към пълноценното човешко същество, каквото е то още от раждането си. Книгите й са преведени в много страни по света.

Издателство: Колибри. Година на издаване: 2017. Брой страници: 240. Мека корица.

 

Напишете Вашето ревю

100 занимания по системата Монтесори, за да подготвим детето си да чете и пише

100 занимания по системата Монтесори, за да подготвим детето си да чете и пише

Издателство: Колибри. Година на издаване: 2017. Брой страници: 240. Мека корица.

Напишете Вашето ревю