Образователни

Производители

Разгледани продукти

Пъзел с числа и държави NTC - Pino Покажи в цял размер

Пъзел с числа и държави NTC - Pino

размери: 30 x 22,5 x 1 cm

Повече детайли

4Р009

Пъзел с числа и държави NTC - Pino <address><span style="color:#218e53;">Размери: 30 x 22,5 x 1 cm</span></address><address></address><address><span style="color:#218e53;">Дизайнът на играчките с логото NTC е одобрен от автора на програмата.</span></address><address><span style="color:#218e53;">Чрез този образователен пъзел децата се учат да познават числата от 1 до 9 и да броят, да разпознават формите. Под всяко число има елемент със съответния брой изображения на характерно нещо за конкретна страна. </span></address><address><span style="color:#218e53;"></span></address><address><span style="color:#218e53;">Стимулирайте високия потенциал на вашите деца!</span></address><address><span style="color:#218e53;">Игра за развитие на логиката и детския интелект.</span></address><address></address><address><strong><span style="color:#218e53;">Подробно описание:</span></strong></address><address><span style="color:#218e53;">След като детето запомни първите символи, попитайте го кое знаме има синьо или друг цвят, накарайте го да намери подобните знамена (класификация), да ги нареди според големината им(последователност), да опише асоциацията за дадена страна, да опише знамето й.... След като детето се справи с това ниво може да започнете да му задавате въпроси по време на разходка – когато няма подсказване и отговорите на въпросите – т.е. пъзела – не са пред него.</span></address><address><span style="color:#218e53;">Играта е съставена от дъска и девет плочки, разделени на две части. На едната част са изрисувани като знамена на страни числата от 1 до 9, а втората част е с картинки, на които е представено нещо характерно за дадената страна. Целта е да се свържат двете части правилно. Пъзелът помага на децата да се научат да броят и насърчава любопитството им към количествените връзки в заобикалящата ги среда.</span></address><address><span style="color:#218e53;">На дъската са изобразени местоположението и големината на страните на съответния континент, като по този начин се помага на детето да придобие представа за относителната големина на различните страни.</span></address><address><span style="color:#218e53;">В началото покажете на детето няколко знамена и картинки с цел да ги запомни и да развие умението да събере отделните части на пъзела, да назове дадена страна като види знамето й или съответната картинка, да разпознава цветовете на знамената и т.н. Тези упражнения се повтарят няколко дена, като постепенно се въвеждат нови символи (страни).</span></address><address><span style="color:#218e53;"></span></address><address><strong><span style="color:#218e53;">Производител: Pino, Сърбия.</span></strong></address>
17,30 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Размери: 30 x 22,5 x 1 cm
Дизайнът на играчките с логото NTC е одобрен от автора на програмата.
Чрез този образователен пъзел децата се учат да познават числата от 1 до 9 и да броят, да разпознават формите. Под всяко число има елемент със съответния брой изображения на характерно нещо за конкретна страна. 
Стимулирайте високия потенциал на вашите деца!
Игра за развитие на логиката и детския интелект.
Подробно описание:
След като детето запомни първите символи, попитайте го кое знаме има синьо или друг цвят, накарайте го да намери подобните знамена (класификация), да ги нареди според големината им(последователност), да опише асоциацията за дадена страна, да опише знамето й.... След като детето се справи с това ниво може да започнете да му задавате въпроси по време на разходка – когато няма подсказване и отговорите на въпросите – т.е. пъзела – не са пред него.
Играта е съставена от дъска и девет плочки, разделени на две части. На едната част са изрисувани като знамена на страни числата от 1 до 9, а втората част е с картинки, на които е представено нещо характерно за дадената страна. Целта е да се свържат двете части правилно. Пъзелът помага на децата да се научат да броят и насърчава любопитството им към количествените връзки в заобикалящата ги среда.
На дъската са изобразени местоположението и големината на страните на съответния континент, като по този начин се помага на детето да придобие представа за относителната големина на различните страни.
В началото покажете на детето няколко знамена и картинки с цел да ги запомни и да развие умението да събере отделните части на пъзела, да назове дадена страна като види знамето й или съответната картинка, да разпознава цветовете на знамената и т.н. Тези упражнения се повтарят няколко дена, като постепенно се въвеждат нови символи (страни).
Производител: Pino, Сърбия.

Напишете Вашето ревю

Пъзел с числа и държави NTC - Pino

Пъзел с числа и държави NTC - Pino

размери: 30 x 22,5 x 1 cm

Напишете Вашето ревю

доставка и условия

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин