Прибори за хранене

Производители

Разгледани продукти

Комплект виличка и лъжичка Zoo - Skip Hop Покажи в цял размер

Комплект виличка и лъжичка Zoo - Skip Hop

Комплект виличка и лъжичка Zoo - Skip Hop <p><span style="color:#218e53;"><strong>Зоо приборите превръщат храненето в забавление!</strong></span></p> <p><span style="color:#218e53;">Тези страхотни виличка и лъжичка имат меки дръжки, за да се хващат лесно с малки пръстчета. Долната част на приборите е направена от неръждаема стомана като приборите на големите. Така децата се чувстват пораснали!</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><strong>Характеристики</strong><strong>:</strong>      </span></p> <ul><li><span style="color:#218e53;">       Идеален размер за растящи дечица;</span></li> <li><span style="color:#218e53;">       Неръждаема стомана;</span></li> <li><span style="color:#218e53;">       Мека странична част на дръжките за лесно хващане;</span></li> <li><span style="color:#218e53;">       Подходящи за съдомиялна;</span></li> <li><span style="color:#218e53;">       Не съдържа бисфенол А, фталати и PVC;</span></li> <li><span style="color:#218e53;">       Размер(см): 3ш x 12в;</span></li> </ul><p><span style="color:#218e53;"><strong>Възраст: </strong><strong>12м+</strong></span></p> <p><span style="color:#218e53;">Безопасност: Този продукт не е играчка. Не оставяйте децата без наблюдение. Не е подходяща за микровълнова фурна и за изваряване. Винаги проверявайте температурата на храната, преди да я поднесете на децата. Измийте преди първата употреба. Проверявайте целостта на продукта преди употреба. Изхвърлете, ако Ви се стори повреден или счупен.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"><b>Производител: <a href="http://zelenotodrakonche.com/116_skip-hop-%D1%81%D0%B0%D1%89" target="_blank"><span style="color:#218e53;">Skip Hop, САЩ</span></a></b></span></p>
15,90 лв

В следната категория има още 10 продукта:

Зоо приборите превръщат храненето в забавление!

Тези страхотни виличка и лъжичка имат меки дръжки, за да се хващат лесно с малки пръстчета. Долната част на приборите е направена от неръждаема стомана като приборите на големите. Така децата се чувстват пораснали!

Характеристики:     

  •        Идеален размер за растящи дечица;
  •        Неръждаема стомана;
  •        Мека странична част на дръжките за лесно хващане;
  •        Подходящи за съдомиялна;
  •        Не съдържа бисфенол А, фталати и PVC;
  •        Размер(см): 3ш x 12в;

Възраст: 12м+

Безопасност: Този продукт не е играчка. Не оставяйте децата без наблюдение. Не е подходяща за микровълнова фурна и за изваряване. Винаги проверявайте температурата на храната, преди да я поднесете на децата. Измийте преди първата употреба. Проверявайте целостта на продукта преди употреба. Изхвърлете, ако Ви се стори повреден или счупен.

Производител: Skip Hop, САЩ

Напишете Вашето ревю

Комплект виличка и лъжичка Zoo - Skip Hop

Комплект виличка и лъжичка Zoo - Skip Hop

Напишете Вашето ревю