Пъзели от картон

Производители

Пъзел "Английска азбука" - GALT Покажи в цял размер

Пъзел "Английска азбука" - GALT

26 пъзела с по 2 елемента. 
Възраст: 3+. 

Повече детайли

1105047

Пъзел "Английска азбука" - GALT <p> </p> <p><span style="font-size:10pt;color:#008000;">26 пъзела с по 2 елемента. Поощрява разпознаването на английските букви и умението за подбиране и съчетаване у малките деца. На всяка двойка има картинка и буква, която е първата буква на думата от предмета от картинката. Само правилно подбраните части могат да се съединят.</span></p> <p><span style="font-size:10pt;color:#008000;">Пъзелът е предназначена за деца над 3 години.</span></p> <address><span style="font-size:10pt;color:#008000;">Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност. </span></address><address><span style="font-size:10pt;color:#008000;"> </span></address><address><span style="font-size:10pt;color:#008000;">Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.</span></address><address> </address><address><span style="font-size:10pt;color:#008000;"> </span></address>
13,60 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Предишен
Напред

 

26 пъзела с по 2 елемента. Поощрява разпознаването на английските букви и умението за подбиране и съчетаване у малките деца. На всяка двойка има картинка и буква, която е първата буква на думата от предмета от картинката. Само правилно подбраните части могат да се съединят.

Пъзелът е предназначена за деца над 3 години.

Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност.
 
Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.
 

Напишете Вашето ревю

Пъзел "Английска азбука" - GALT

Пъзел "Английска азбука" - GALT

26 пъзела с по 2 елемента. 
Възраст: 3+. 

Напишете Вашето ревю