Пъзели от картон

Производители

Пъзели "Цифри" - GALT Покажи в цял размер

Пъзели "Цифри" - GALT

10 цветни пъзела с по 3 елемента.

Възраст: 3+.

Повече детайли

1105050

Пъзели "Цифри" - GALT <address> </address><address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;">10 цветни пъзела с по 3 елемента, създадени да развият уменията за броене и разпознаване на цифрите у малките деца. Всеки пъзел съдържа голяма цифра, цифрата, изписана с дума и различни предмети за броене. Само правилно подбраните части могат да се съединят.</span></address> <p> </p> <address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;">За деца над 3 години.</span></address> <p> </p> <p><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;">Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност. </span></p> <address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;">Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.</span></address><address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;"> </span></address>
13,60 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Предишен
Напред
 
10 цветни пъзела с по 3 елемента, създадени да развият уменията за броене и разпознаване на цифрите у малките деца. Всеки пъзел съдържа голяма цифра, цифрата, изписана с дума и различни предмети за броене. Само правилно подбраните части могат да се съединят.

 

За деца над 3 години.

 

Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност.

Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.

Напишете Вашето ревю

Пъзели "Цифри" - GALT

Пъзели "Цифри" - GALT

10 цветни пъзела с по 3 елемента.

Възраст: 3+.

Напишете Вашето ревю