Пъзели от картон

Производители

Детски пъзел "Противоположности" - GALT Покажи в цял размер

Детски пъзел "Противоположности" - GALT

16 цветни пъзела с по две части.
Възраст: 3+.

 

Повече детайли

1105053

Детски пъзел "Противоположности" - GALT <address> </address><address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;">16 цветни и занимателни пъзела с по 2 части. Предназначени да обучат децата за противоположностите. Пъзелите представят често срещани състояния и действия. Развиват у децата умението да говорят и дискутират.</span></address> <p> </p> <address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;">Пъзелът е предназначена за деца над 3 години.</span></address><address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;"> </span></address> <p><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;">Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност. </span></p> <address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;">Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.</span></address><address><span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt;color:#008000;"> </span></address>
13,60 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Предишен
Напред
 
16 цветни и занимателни пъзела с по 2 части. Предназначени да обучат децата за противоположностите. Пъзелите представят често срещани състояния и действия. Развиват у децата умението да говорят и дискутират.

 

Пъзелът е предназначена за деца над 3 години.

Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и се забавляват. Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност.

Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки за всяка възраст.

Напишете Вашето ревю

Детски пъзел "Противоположности" - GALT

Детски пъзел "Противоположности" - GALT

16 цветни пъзела с по две части.
Възраст: 3+.

 

Напишете Вашето ревю