Пъзели с дръжки

Производители

Дървен пъзел с дръжки "Превозни средства" - Woody Покажи в цял размер

Дървен пъзел с дръжки "Превозни средства" - Woody

съдържа 9 големи части с удобни дръжки. Размер на пъзела: 30 x 21 x 0.9 см.

Повече детайли

91906

Дървен пъзел с дръжки "Превозни средства" - Woody <p><span style="color:#218e53;">Малките детски ръчички удобно могат да ги хващат, местят и поставят на правилното място. Детето ще се запознае с най-често срещаните превозни средства, които се срещат около нас - автомобил, полицейска кола, самолет, велосипед, локомотив, камион, трактор, автобус. На пъзела ще намерите и две деца - момиче и момче със светофар. Можете да разкажете на децата си кога могат да пресекат улицата и кога не трябва да го правят.</span><br /><span style="color:#218e53;"> Играта с този пъзел ще подобри знанията, наблюдателността и прецизността на движнията на децата.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Размер на пъзела: 30 x 21 x 0.9 см.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Производител: Woody, Чехия</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Играчките с марката Woody са известни с високото си качество за безопасност. Предназначени са да помагат в развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическото им развитие. Преди да се изработят играчките им се правят тестове по най - високите международни стандарти, като по - голямата част от тях са включени в програмата "безопасни играчки", която предвижда възможно най - високата граница за безопасност на продавани стоки.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
12,90 лв

В следната категория има още 29 продукта:

Предишен
Напред

Малките детски ръчички удобно могат да ги хващат, местят и поставят на правилното място. Детето ще се запознае с най-често срещаните превозни средства, които се срещат около нас - автомобил, полицейска кола, самолет, велосипед, локомотив, камион, трактор, автобус. На пъзела ще намерите и две деца - момиче и момче със светофар. Можете да разкажете на децата си кога могат да пресекат улицата и кога не трябва да го правят.
Играта с този пъзел ще подобри знанията, наблюдателността и прецизността на движнията на децата.

Размер на пъзела: 30 x 21 x 0.9 см.

Производител: Woody, Чехия

Играчките с марката Woody са известни с високото си качество за безопасност. Предназначени са да помагат в развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическото им развитие. Преди да се изработят играчките им се правят тестове по най - високите международни стандарти, като по - голямата част от тях са включени в програмата "безопасни играчки", която предвижда възможно най - високата граница за безопасност на продавани стоки.

 

Напишете Вашето ревю

Дървен пъзел с дръжки "Превозни средства" - Woody

Дървен пъзел с дръжки "Превозни средства" - Woody

съдържа 9 големи части с удобни дръжки. Размер на пъзела: 30 x 21 x 0.9 см.

Напишете Вашето ревю

доставка и условия

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин