Пъзели с дръжки

Производители

Музикален пъзел с дръжки "Транспортни средства" - Woody Покажи в цял размер

Музикален пъзел с дръжки "Транспортни средства" - Woody

Музикален пъзел с дръжки

Повече детайли

90331

Музикален пъзел с дръжки "Транспортни средства" - Woody <p><span style="font-size:10pt;color:#008000;">Музикален пъзел с големи части и дръжки, особено подходящи за най-малките. Когато детето постави транспортното средство на правилното място, прозвучава съответния звук.</span></p> <p style="text-align:left;"><span style="font-size:10pt;color:#008000;">Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.</span></p> <address style="width:100%;clear:both;"><span id="result_box" lang="bg" style="font-size:10pt;color:#008000;" xml:lang="bg">Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". </span></address><address style="width:100%;clear:both;"><span lang="bg" style="font-size:10pt;color:#008000;" xml:lang="bg">Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.</span></address><address style="width:100%;clear:both;"> </address><address style="width:100%;clear:both;"><span lang="bg" style="font-size:10pt;color:#008000;" xml:lang="bg"><strong>Производител: Woody, Czech Republic</strong><br /></span></address><address> </address>
33,90 лв

В следната категория има още 29 продукта:

Предишен
Напред

Музикален пъзел с големи части и дръжки, особено подходящи за най-малките. Когато детето постави транспортното средство на правилното място, прозвучава съответния звук.

Играчки с високо качество, които акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.

Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки".
Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.
 
Производител: Woody, Czech Republic
 

Напишете Вашето ревю

Музикален пъзел с дръжки "Транспортни средства" - Woody

Музикален пъзел с дръжки "Транспортни средства" - Woody

Музикален пъзел с дръжки

Напишете Вашето ревю