Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Близо до бебето - Василена Доткова Покажи в цял размер

Близо до бебето - Василена Доткова

Издателство: Сиела. Брой страници: 144. Мека корица.

Повече детайли

Близо до бебето - Василена Доткова <p><span style="color:#218e53;">Родителството по лесния начин: в хармония с природата</span><br /><br /><span style="color:#218e53;">„Има само едно нещо, от което бебето наистина се нуждае – от нас, родителите. И само едно нещо, което трябва да правим – да присъстваме истински в живота му. Най-големият подарък, който можем да дадем на децата си, сме ние самите – тялото ни, одобрението ни, отзивчивостта ни, времето и енергията ни. Нищо не може да бъде по-просто и същевременно по-голямо предизвикателство, нищо друго не може да ни направи по-уязвими, нито да ни вдъхне повече сила. Нищо друго не може да ни даде повече свобода, здраве и живот.”</span><br /><br /><span style="color:#218e53;">Василена Доткова </span><br /><br /><span style="color:#218e53;">Близо до бебето е резултат от нейния личен опит, опита на други български жени, традиционни практики и най-новите тенденции от целия свят. Защото, зада бъдеш родител, не ти е нужна университетска диплома или научна степен, а много желание, търпение и преди всичко – обич.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Сиела. Брой страници: 144. Мека корица.</span></p>
12,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Родителството по лесния начин: в хармония с природата

„Има само едно нещо, от което бебето наистина се нуждае – от нас, родителите. И само едно нещо, което трябва да правим – да присъстваме истински в живота му. Най-големият подарък, който можем да дадем на децата си, сме ние самите – тялото ни, одобрението ни, отзивчивостта ни, времето и енергията ни. Нищо не може да бъде по-просто и същевременно по-голямо предизвикателство, нищо друго не може да ни направи по-уязвими, нито да ни вдъхне повече сила. Нищо друго не може да ни даде повече свобода, здраве и живот.”

Василена Доткова 

Близо до бебето е резултат от нейния личен опит, опита на други български жени, традиционни практики и най-новите тенденции от целия свят. Защото, зада бъдеш родител, не ти е нужна университетска диплома или научна степен, а много желание, търпение и преди всичко – обич.

Издателство: Сиела. Брой страници: 144. Мека корица.

Напишете Вашето ревю

Близо до бебето - Василена Доткова

Близо до бебето - Василена Доткова

Издателство: Сиела. Брой страници: 144. Мека корица.

Напишете Вашето ревю