Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Моето бебе от 1 ден до 3 години - Ан Бакюс Покажи в цял размер

Моето бебе от 1 ден до 3 години - Ан Бакюс

Издателство: Слънце. Година на издаване: 2016. Брой страници: 608. Мека корица. Обновено издание. 

Повече детайли

Моето бебе от 1 ден до 3 години - Ан Бакюс <p></p> <p><span style="color:#218e53;"><em><strong>„Моето бебе“ е основана на обичта, нежността и търпението на младите родители.</strong></em></span></p> <p><span style="color:#218e53;">Години наред българските родители отглеждат бебето си с тази книга. Тя продължава да е търсен, необходим приятел и съветник, истинска енциклопедия, за неповторимите преживявания на всички майки и бащи, които очакват рожбата си, и имат нужда от помощ и напътствия. Книгата е практичен наръчник, който придружава родителите и детето през първите 36 месеца от живота му. Какви са настъпващите промени в света на малкото бебе, етапите на хранене, какво да правят когато то плаче, каква е ролята на играчките, на родителските гласове, на четенето и пеенето, и най-вече – как да се грижат за него съобразно собствените му нужди.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">В книгата се предлага и специална глава с практични съвети при различни заболявания на малкото бебе, коментар на документите, които майката получава в родилното отделение и от педиатъра, задължителен и препоръчителен български имунизационен календар, полезна информация в трудните моменти от отглеждането на детето.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Консултант на обновеното издание - проф. д-р Боряна Слънчева, завеждащ клиниката по неонатология в „Майчин Дом“, която адаптира медицинската част на книгата за българските читатели. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">ЗА АВТОРА: </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Ан Бакюс е световно признат авторитет в областта на детската психология и педиатрия, майка е на две деца. Дълги години с книгите си тя подготвя и българските родители за тяхната нова отговорност и ги съветва за всички проблеми, които възникват след раждането на тяхната първа рожба.</span><br /><span style="color:#218e53;"><em>„Не исках да напиша поредната книга по този въпрос, исках да предложа на читателя своеобразен наръчник за родители, които са убедени, че не трябва да робуват на модата, а да се вслушват в самото дете. Като майка писах книгата със съзнанието, че бих искала и аз да разполагах с нея по времето, когато се роди първото ми дете.“ </em>– споделя авторката Ан Бакюс.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Слънце. Година на издаване: 2016. Брой страници: 608. Мека корица. Обновено издание. </span></p>
15,99 лв

В следната категория има още 30 продукта:

„Моето бебе“ е основана на обичта, нежността и търпението на младите родители.

Години наред българските родители отглеждат бебето си с тази книга. Тя продължава да е търсен, необходим приятел и съветник, истинска енциклопедия, за неповторимите преживявания на всички майки и бащи, които очакват рожбата си, и имат нужда от помощ и напътствия. Книгата е практичен наръчник, който придружава родителите и детето през първите 36 месеца от живота му. Какви са настъпващите промени в света на малкото бебе, етапите на хранене, какво да правят когато то плаче, каква е ролята на играчките, на родителските гласове, на четенето и пеенето, и най-вече – как да се грижат за него съобразно собствените му нужди.

В книгата се предлага и специална глава с практични съвети при различни заболявания на малкото бебе, коментар на документите, които майката получава в родилното отделение и от педиатъра, задължителен и препоръчителен български имунизационен календар, полезна информация в трудните моменти от отглеждането на детето.

Консултант на обновеното издание - проф. д-р Боряна Слънчева, завеждащ клиниката по неонатология в „Майчин Дом“, която адаптира медицинската част на книгата за българските читатели. 

ЗА АВТОРА:

Ан Бакюс е световно признат авторитет в областта на детската психология и педиатрия, майка е на две деца. Дълги години с книгите си тя подготвя и българските родители за тяхната нова отговорност и ги съветва за всички проблеми, които възникват след раждането на тяхната първа рожба.
„Не исках да напиша поредната книга по този въпрос, исках да предложа на читателя своеобразен наръчник за родители, които са убедени, че не трябва да робуват на модата, а да се вслушват в самото дете. Като майка писах книгата със съзнанието, че бих искала и аз да разполагах с нея по времето, когато се роди първото ми дете.“ – споделя авторката Ан Бакюс.

Издателство: Слънце. Година на издаване: 2016. Брой страници: 608. Мека корица. Обновено издание. 

Напишете Вашето ревю

Моето бебе от 1 ден до 3 години - Ан Бакюс

Моето бебе от 1 ден до 3 години - Ан Бакюс

Издателство: Слънце. Година на издаване: 2016. Брой страници: 608. Мека корица. Обновено издание. 

Напишете Вашето ревю