Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Моето дете от 3 до 6 години - Ан Бакюс Покажи в цял размер

Моето дете от 3 до 6 години - Ан Бакюс

Издателство: Слънце. Година на издаване: 2016. Брой страници: 464. Мека корица.

Повече детайли

Моето дете от 3 до 6 години - Ан Бакюс <p><span style="color:#218e53;"></span></p> <p><span style="color:#218e53;">Тази книга отговаря на всички въпроси, свързани с физическото, умствено и емоционално развитие на детето от 3 до 6 години. Най-голямото й достойнство е, че предлага решения в зависимост от характера и индивидуалността му. Стъпка по стъпка авторката разкрива на читателите всички ситуации, възникващи в развитието на малчуганите. Помага на младите родители да се справят със страховете на детето, да подобрят уменията му да говори правилно, да пише и чете лесно, да се подготви за първи клас.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"></span></p> <p><span style="color:#218e53;"><em>Истинска енциклопедия, до която винаги можем да се допитаме, когато нещо у децата ни радва или тревожи, озадачава или затруднява. <br />„Моето дете. От 3 до 6 години“ не е просто книга за нашата домашна библиотека, тя е книга, която може да стане наш втори вътрешен глас.</em></span></p> <p><span style="color:#218e53;"></span></p> <p><span style="color:#218e53;">ЗА АВТОРА: </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Ан Бакюс е световно признат авторитет в областта на детската психология и педиатрия, майка е на две деца. Дълги години с книгите си тя подготвя и българските родители за тяхната нова отговорност и ги съветва за всички проблеми, които възникват след раждането на тяхната първа рожба.</span><br /><span style="color:#218e53;"><em>„Не исках да напиша поредната книга по този въпрос, исках да предложа на читателя своеобразен наръчник за родители, които са убедени, че не трябва да робуват на модата, а да се вслушват в самото дете. Като майка писах книгата със съзнанието, че бих искала и аз да разполагах с нея по времето, когато се роди първото ми дете.“ </em>– споделя авторката Ан Бакюс.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Слънце. Година на издаване: 2016. Брой страници: 464. Мека корица. </span></p>
15,99 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Тази книга отговаря на всички въпроси, свързани с физическото, умствено и емоционално развитие на детето от 3 до 6 години. Най-голямото й достойнство е, че предлага решения в зависимост от характера и индивидуалността му. Стъпка по стъпка авторката разкрива на читателите всички ситуации, възникващи в развитието на малчуганите. Помага на младите родители да се справят със страховете на детето, да подобрят уменията му да говори правилно, да пише и чете лесно, да се подготви за първи клас.

Истинска енциклопедия, до която винаги можем да се допитаме, когато нещо у децата ни радва или тревожи, озадачава или затруднява. 
„Моето дете. От 3 до 6 години“ не е просто книга за нашата домашна библиотека, тя е книга, която може да стане наш втори вътрешен глас.

ЗА АВТОРА:

Ан Бакюс е световно признат авторитет в областта на детската психология и педиатрия, майка е на две деца. Дълги години с книгите си тя подготвя и българските родители за тяхната нова отговорност и ги съветва за всички проблеми, които възникват след раждането на тяхната първа рожба.
„Не исках да напиша поредната книга по този въпрос, исках да предложа на читателя своеобразен наръчник за родители, които са убедени, че не трябва да робуват на модата, а да се вслушват в самото дете. Като майка писах книгата със съзнанието, че бих искала и аз да разполагах с нея по времето, когато се роди първото ми дете.“ – споделя авторката Ан Бакюс.

Издателство: Слънце. Година на издаване: 2016. Брой страници: 464. Мека корица.

Напишете Вашето ревю

Моето дете от 3 до 6 години - Ан Бакюс

Моето дете от 3 до 6 години - Ан Бакюс

Издателство: Слънце. Година на издаване: 2016. Брой страници: 464. Мека корица.

Напишете Вашето ревю