Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Какво трябва да знаете за детето си - Мария Монтесори Покажи в цял размер

Какво трябва да знаете за детето си - Мария Монтесори

Издателство: Асеневци. Година на издаване: 2016. Брой страници: 152. Мека корица.

Повече детайли

Какво трябва да знаете за детето си - Мария Монтесори <p style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;text-align:justify;color:#2f2f2f;text-transform:none;text-indent:0px;letter-spacing:normal;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;font-style:normal;font-weight:normal;word-spacing:0px;white-space:normal;background-color:#ffffff;"><span style="color:#218e53;">В книгата „Какво трябва да знаете за детето си“ се представят фундаментите на Монтесори философията, в основата на която стоят хармонията на детето с околния свят, уважението към личността, дисциплината, честността и най-вече вярата в естествено заложения стремеж на човек към развитие и свобода. Изданието съдържа в себе си резултати получени от прилагането на метода, представени от самата Мария Монтесори.</span></p> <p style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;text-align:justify;color:#2f2f2f;text-transform:none;text-indent:0px;letter-spacing:normal;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;font-style:normal;font-weight:normal;word-spacing:0px;white-space:normal;background-color:#ffffff;"><span style="color:#218e53;">На детето трябва да се даде свобода, за да следва законите на естественото си развитие и креативния импулс, който му позволява да изгради себе си. Когато тази прекрасна книга се озове в ръцете ви, ще започнете да гледате по съвсем нов начин на възпитанието и на вашето дете. Ще откриете отговори на основни въпроси като:</span></p> <p style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;text-align:justify;color:#2f2f2f;text-transform:none;text-indent:0px;letter-spacing:normal;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;font-style:normal;font-weight:normal;word-spacing:0px;white-space:normal;background-color:#ffffff;"><span style="color:#218e53;">- Какви са техните характеристики?</span><br style="margin:0px;padding:0px;" /><span style="color:#218e53;">- Какви са условията, в които най-пълноценно да протече това ранно детско развитие?</span><br style="margin:0px;padding:0px;" /><span style="color:#218e53;">- Какви са нуждите на детската психика в ранните стадии от детското развитие?</span><br style="margin:0px;padding:0px;" /><span style="color:#218e53;">- Съществуват ли някакви естествени или установими периоди в умственото развитие на детето?</span><br style="margin:0px;padding:0px;" /><span style="color:#218e53;">- Какъв тип подкрепа и обучение може да се предложи по време на тези периоди?</span></p> <p style="margin:0px 0px 10px;padding:0px;text-align:justify;color:#2f2f2f;text-transform:none;text-indent:0px;letter-spacing:normal;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;font-style:normal;font-weight:normal;word-spacing:0px;white-space:normal;background-color:#ffffff;"><span style="color:#218e53;">Издателство: Асеневци. Година на издаване: 2016. Брой страници: 152. Мека корица.</span></p>
9,95 лв

В следната категория има още 30 продукта:

В книгата „Какво трябва да знаете за детето си“ се представят фундаментите на Монтесори философията, в основата на която стоят хармонията на детето с околния свят, уважението към личността, дисциплината, честността и най-вече вярата в естествено заложения стремеж на човек към развитие и свобода. Изданието съдържа в себе си резултати получени от прилагането на метода, представени от самата Мария Монтесори.

На детето трябва да се даде свобода, за да следва законите на естественото си развитие и креативния импулс, който му позволява да изгради себе си. Когато тази прекрасна книга се озове в ръцете ви, ще започнете да гледате по съвсем нов начин на възпитанието и на вашето дете. Ще откриете отговори на основни въпроси като:

- Какви са техните характеристики?
- Какви са условията, в които най-пълноценно да протече това ранно детско развитие?
- Какви са нуждите на детската психика в ранните стадии от детското развитие?
- Съществуват ли някакви естествени или установими периоди в умственото развитие на детето?
- Какъв тип подкрепа и обучение може да се предложи по време на тези периоди?

Издателство: Асеневци. Година на издаване: 2016. Брой страници: 152. Мека корица.

Напишете Вашето ревю

Какво трябва да знаете за детето си - Мария Монтесори

Какво трябва да знаете за детето си - Мария Монтесори

Издателство: Асеневци. Година на издаване: 2016. Брой страници: 152. Мека корица.

Напишете Вашето ревю