Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Най-важното за възпитанието според Монтесори, Корчак, Макаренко, Ериксон, Виготски Покажи в цял размер

Най-важното за възпитанието според Монтесори, Корчак, Макаренко, Ериксон, Виготски

Издателство: Асеневци. Година на издаване: 2017. Брой страници: 117. Мека корица

Повече детайли

Най-важното за възпитанието според Монтесори, Корчак, Макаренко, Ериксон, Виготски <p style="margin:1em 0px;text-align:left;color:#555555;text-transform:none;line-height:1.3em;text-indent:0px;letter-spacing:normal;font-family:Verdana, Helvetica, sans-serif;font-size:13px;font-style:normal;font-weight:normal;word-spacing:0px;white-space:normal;"><span style="color:#218e53;">В книгата са засегнати основни теми и въпроси свързани със специфичните моменти от развитието на детската психика. Кратко, достъпно и ясно са описани методите, които ще улеснят и подпомогнат всеки родител да премине този дълъг, но и сладък път на общуване с детето.</span></p> <p style="margin:1em 0px;text-align:left;color:#555555;text-transform:none;line-height:1.3em;text-indent:0px;letter-spacing:normal;font-family:Verdana, Helvetica, sans-serif;font-size:13px;font-style:normal;font-weight:normal;word-spacing:0px;white-space:normal;"><span style="color:#218e53;">За описание и характеризиране на тези моменти ще се обърнем към теориите и опита на едни от най-ярките личности в сферата на педагогиката и психологията – Мария Монтесори, Януш Корчак, Антон Макаренко, Ерик Ериксон, Лев Виготски. Всички те са светила в световен мащаб и радетели за детското развитие и щастие.<span class="Apple-converted-space"> </span></span><br /><span style="color:#218e53;">Някой от най-важните въпроси, които се разглеждат в книгата, са:</span></p> <ul style="text-align:left;color:#555555;text-transform:none;text-indent:0px;letter-spacing:normal;padding-left:20px;font-family:Verdana, Helvetica, sans-serif;font-size:13px;font-style:normal;font-weight:normal;word-spacing:0px;white-space:normal;"><li style="list-style:square;"><span style="color:#218e53;">Как родителите да помагат адекватно във всички периоди от развитието на детето;</span></li> <li style="list-style:square;"><span style="color:#218e53;">Как в умението им да обичат да се включи и способността да разбират детския език, детските желания и постъпки;</span></li> <li style="list-style:square;"><span style="color:#218e53;">Как най-точно да организират пространството на детето;</span></li> <li style="list-style:square;"><span style="color:#218e53;">На какъв етап да включват различните видове дейност;</span></li> <li style="list-style:square;"><span style="color:#218e53;">Как детето хармонично да развие всичките способности;</span></li> <li style="list-style:square;"><span style="color:#218e53;">Как родителите да се научат да разбират своите деца, да решават трудните проблеми и да направят общуването с децата приятно и полезно.</span></li> </ul><p></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Асеневци. Година на издаване: 2017. Брой страници: 117. Мека корица.</span></p>
9,95 лв

В следната категория има още 30 продукта:

В книгата са засегнати основни теми и въпроси свързани със специфичните моменти от развитието на детската психика. Кратко, достъпно и ясно са описани методите, които ще улеснят и подпомогнат всеки родител да премине този дълъг, но и сладък път на общуване с детето.

За описание и характеризиране на тези моменти ще се обърнем към теориите и опита на едни от най-ярките личности в сферата на педагогиката и психологията – Мария Монтесори, Януш Корчак, Антон Макаренко, Ерик Ериксон, Лев Виготски. Всички те са светила в световен мащаб и радетели за детското развитие и щастие. 
Някой от най-важните въпроси, които се разглеждат в книгата, са:

  • Как родителите да помагат адекватно във всички периоди от развитието на детето;
  • Как в умението им да обичат да се включи и способността да разбират детския език, детските желания и постъпки;
  • Как най-точно да организират пространството на детето;
  • На какъв етап да включват различните видове дейност;
  • Как детето хармонично да развие всичките способности;
  • Как родителите да се научат да разбират своите деца, да решават трудните проблеми и да направят общуването с децата приятно и полезно.

Издателство: Асеневци. Година на издаване: 2017. Брой страници: 117. Мека корица.

Напишете Вашето ревю

Най-важното за възпитанието според Монтесори, Корчак, Макаренко, Ериксон, Виготски

Най-важното за възпитанието според Монтесори, Корчак, Макаренко, Ериксон, Виготски

Издателство: Асеневци. Година на издаване: 2017. Брой страници: 117. Мека корица

Напишете Вашето ревю