Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

60 занимания с моето бебе по системата Монтесори - Мари-Елен Плас Покажи в цял размер

60 занимания с моето бебе по системата Монтесори - Мари-Елен Плас

Издателство: Колибри. Година на издаване; 2017. Брой страници: 184. Мека корица.

Повече детайли

60 занимания с моето бебе по системата Монтесори - Мари-Елен Плас <p><span style="color:#218e53;">Книгата е посветена на най-малките – от раждането до петнайсетмесечна възраст, и предлага идеи и занимания, които осигуряват спокойна и положителна домашна атмосфера, насърчават самостоятелността на детето и му помагат да развива способностите си. Авторката се фокусира върху подготовката на детския кът у дома, избора на подходящи играчки, храненето, откриването на звуците, книгите и езика, упражненията за развитие на едни или други умения, стимулирането на учтиво поведение и др. Желателно е да създадем <strong>атмосфера</strong> на спокойствие и размисъл, в която детето да изгради в себе си разумна нагласа към спазване на правилата, взаимопомощ и емпатия. Книгата съдържа великолепни цветни и черно-бели фотографии, илюстриращи идеите на авторката.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">За автора</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Заинтригувана от педагогическия модел на Мария Монтесори, Мари-Елен Плас (р. 1961 г.) се посвещава на неговото популяризиране. Успоредно с професията си на моден стилист, тя пише книги за деца (досега повече от петнайсет с главни герои Балтазар и Пепен), съобразени с основните принципи на философията Монтесори – насърчаване на развитието на детето и уважение към пълноценното човешко същество, каквото е то още от раждането си. Книгите й са преведени в много страни по света.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Колибри. Година на издаване; 2017. Брой страници: 184. Мека корица.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
16,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Книгата е посветена на най-малките – от раждането до петнайсетмесечна възраст, и предлага идеи и занимания, които осигуряват спокойна и положителна домашна атмосфера, насърчават самостоятелността на детето и му помагат да развива способностите си. Авторката се фокусира върху подготовката на детския кът у дома, избора на подходящи играчки, храненето, откриването на звуците, книгите и езика, упражненията за развитие на едни или други умения, стимулирането на учтиво поведение и др. Желателно е да създадем атмосфера на спокойствие и размисъл, в която детето да изгради в себе си разумна нагласа към спазване на правилата, взаимопомощ и емпатия. Книгата съдържа великолепни цветни и черно-бели фотографии, илюстриращи идеите на авторката.

За автора

Заинтригувана от педагогическия модел на Мария Монтесори, Мари-Елен Плас (р. 1961 г.) се посвещава на неговото популяризиране. Успоредно с професията си на моден стилист, тя пише книги за деца (досега повече от петнайсет с главни герои Балтазар и Пепен), съобразени с основните принципи на философията Монтесори – насърчаване на развитието на детето и уважение към пълноценното човешко същество, каквото е то още от раждането си. Книгите й са преведени в много страни по света.

Издателство: Колибри. Година на издаване; 2017. Брой страници: 184. Мека корица.

 

Напишете Вашето ревю

60 занимания с моето бебе по системата Монтесори - Мари-Елен Плас

60 занимания с моето бебе по системата Монтесори - Мари-Елен Плас

Издателство: Колибри. Година на издаване; 2017. Брой страници: 184. Мека корица.

Напишете Вашето ревю