Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Братя и сестри без вражди - Адел Фабер Покажи в цял размер

Братя и сестри без вражди - Адел Фабер

Издателство: Изток-Запад. Година на издаване: 2017. Брой страници: 224. Мека корица.

Повече детайли

Братя и сестри без вражди - Адел Фабер <p><span style="color:#218e53;"><strong>Отношенията между братята и сестрите</strong> могат да бъдат проблемни, динамични и дори взривоопасни. Децата ни често се различават като характер и темперамент, освен това се борят както за нашето внимание, така и за надмощие помежду си. И все пак с малко умения и добра воля можем да научим децата да разрешават конфликтите си сами, да насърчим сътрудничеството и да намалим съперничеството помежду им. Те могат да стигнат дотам, че дори да започнат да изпитват радост и удоволствие от общуването помежду си. Как е възможно това?</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Специалистите в детското възпитание и автори на световния бестселър „Как да говорим така, че детето да слуша – и да го слушаме така, че да говори“ ще ни покажат пътя. С много чувство за хумор и истински истории Фабер и Мазлиш ще ни научат как и кога да се намесваме в детските конфликти, как да намалим ревността и да създадем основата за приятелство и доверие. Наученото в семейството остава завинаги – затова помогнете на децата си още от малки да изградят добри отношения, за да се радват на близост цял живот.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Изток-Запад. Година на издаване: 2017. Брой страници: 224. Мека корица.</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
14,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

Отношенията между братята и сестрите могат да бъдат проблемни, динамични и дори взривоопасни. Децата ни често се различават като характер и темперамент, освен това се борят както за нашето внимание, така и за надмощие помежду си. И все пак с малко умения и добра воля можем да научим децата да разрешават конфликтите си сами, да насърчим сътрудничеството и да намалим съперничеството помежду им. Те могат да стигнат дотам, че дори да започнат да изпитват радост и удоволствие от общуването помежду си. Как е възможно това?

Специалистите в детското възпитание и автори на световния бестселър „Как да говорим така, че детето да слуша – и да го слушаме така, че да говори“ ще ни покажат пътя. С много чувство за хумор и истински истории Фабер и Мазлиш ще ни научат как и кога да се намесваме в детските конфликти, как да намалим ревността и да създадем основата за приятелство и доверие. Наученото в семейството остава завинаги – затова помогнете на децата си още от малки да изградят добри отношения, за да се радват на близост цял живот.

Издателство: Изток-Запад. Година на издаване: 2017. Брой страници: 224. Мека корица.

 

Напишете Вашето ревю

Братя и сестри без вражди - Адел Фабер

Братя и сестри без вражди - Адел Фабер

Издателство: Изток-Запад. Година на издаване: 2017. Брой страници: 224. Мека корица.

Напишете Вашето ревю