Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Умно бебе - Пътеводител за ранното детско развитие Покажи в цял размер

Умно бебе - Пътеводител за ранното детско развитие

Издателство: Сиела. Година на издаване: 2018. Брой страници: 376. Мека корица.

Повече детайли

Умно бебе - Пътеводител за ранното детско развитие <p><span style="color:#218e53;text-transform:none;text-indent:0px;letter-spacing:normal;font-family:'Open Sans', Arial, sans-serif;font-size:13px;font-style:normal;font-weight:400;word-spacing:0px;float:none;white-space:normal;background-color:#ffffff;">„Умно бебе. Пътеводител за ранното детско развитие“ е книга за настоящи и бъдещи родители, която обхваща времето от бременността до края на третата година от живота на детето. В нея се развенчават някои от най-популярните митове за развитието на децата в периода на бременността. Ще откриете и съвети за първите години от живота им, които можете да приложите веднага в ежедневието си. Съчетаването на последните научни изследвания с опита на терапевта, но погледнати и през призмата на реалния живот с малко дете у дома, прави книгата ценен помощник за всеки съвременен родител. Етапите на детското развитие, трудните и щастливите моменти, важните стъпки, които не бива да пропускаме, са подробно представени и дават възможност на всеки от нас да направи своя информиран избор как да отглежда и възпитава детето си.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Автор: Ива Александрова</span></p> <p><span style="color:#218e53;">ЗА АВТОРА</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Ива, както я познават повечето родители, е бакалавър и магистър логопед от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.  Специализира в областта на ранното детско развитие и има изявени интереси в областта на ранното въздействие при комуникативни нарушения. Автор е на десетки публикации свързани с нарушенията на развитието, и лектор на форуми за семейството, увереното родителство и ранното детско развитие.  Преди шест години създава Логопедика като място, в което терапевти и родители, заедно да работят за развитието на децата и за преодоляването на езиковите и комуникативните нарушения. Успоредно с терапевтичната дейност в кабинета създава и развива сайта Логопедия.БГ, където публикува статии и материали в помощ на родители и терапевти.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Ива обожава да работи близо до децата и в по-голямата част от времето можете да я откриете на килима в кабинета. Често повтаря, че за терапевта - играта е единствения възможен път към детското сърце. Отказва да си монтира стандартното логопедично огледало на стената и е категорична, че с една забавна и интересна игра може да се постигне сто пъти по-добър успех, отколкото с един час пред огледало.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Натрупания опит и резултатите, които постига в работата си като логопед, водят до развитието на комбинирана система за развитие на комуникативните умения при деца в много ранна възраст. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Издателство: Сиела. Година на издаване: 2018. Брой страници: 376. Мека корица.</span></p> <p></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p> <p></p>
14,00 лв

В следната категория има още 30 продукта:

„Умно бебе. Пътеводител за ранното детско развитие“ е книга за настоящи и бъдещи родители, която обхваща времето от бременността до края на третата година от живота на детето. В нея се развенчават някои от най-популярните митове за развитието на децата в периода на бременността. Ще откриете и съвети за първите години от живота им, които можете да приложите веднага в ежедневието си. Съчетаването на последните научни изследвания с опита на терапевта, но погледнати и през призмата на реалния живот с малко дете у дома, прави книгата ценен помощник за всеки съвременен родител. Етапите на детското развитие, трудните и щастливите моменти, важните стъпки, които не бива да пропускаме, са подробно представени и дават възможност на всеки от нас да направи своя информиран избор как да отглежда и възпитава детето си.

Автор: Ива Александрова

ЗА АВТОРА

Ива, както я познават повечето родители, е бакалавър и магистър логопед от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.  Специализира в областта на ранното детско развитие и има изявени интереси в областта на ранното въздействие при комуникативни нарушения. Автор е на десетки публикации свързани с нарушенията на развитието, и лектор на форуми за семейството, увереното родителство и ранното детско развитие.  Преди шест години създава Логопедика като място, в което терапевти и родители, заедно да работят за развитието на децата и за преодоляването на езиковите и комуникативните нарушения. Успоредно с терапевтичната дейност в кабинета създава и развива сайта Логопедия.БГ, където публикува статии и материали в помощ на родители и терапевти.

Ива обожава да работи близо до децата и в по-голямата част от времето можете да я откриете на килима в кабинета. Често повтаря, че за терапевта - играта е единствения възможен път към детското сърце. Отказва да си монтира стандартното логопедично огледало на стената и е категорична, че с една забавна и интересна игра може да се постигне сто пъти по-добър успех, отколкото с един час пред огледало.

Натрупания опит и резултатите, които постига в работата си като логопед, водят до развитието на комбинирана система за развитие на комуникативните умения при деца в много ранна възраст. 

Издателство: Сиела. Година на издаване: 2018. Брой страници: 376. Мека корица.

 

Напишете Вашето ревю

Умно бебе - Пътеводител за ранното детско развитие

Умно бебе - Пътеводител за ранното детско развитие

Издателство: Сиела. Година на издаване: 2018. Брой страници: 376. Мека корица.

Напишете Вашето ревю