Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Стъклена бутилка "Актив Бери" 550 мл - EQUA Покажи в цял размер

Стъклена бутилка "Актив Бери" 550 мл - EQUA

 • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчивона температура и удар;

 • 100% непротичаща капачка на винт;

 • Размер:  550 мл

Повече детайли

Стъклена бутилка "Актив Бери" 550 мл - EQUA <p style="text-align:left;"><span style="color:#218e53;">Бутилките EQUA са създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, предназначени са за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Стъклените бутилки EQUA са направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, устойчиви са на температура и удар. Те са с удобна форма, която перфектно пасва на дланта</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Капачката е на винт и е 100% предпазен от протичане, дъното е със силикон за допълнително предпазване.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни са за съхранение на топли и студени напитки.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Актив бутилките се правят за всеки, който обича активния начин на живот и иска да остане хидратиран на всяка крачка. С горния силикон, прибавен към формата на бутилката се предлага допълнителна защита. Позволява ви да вземете вашата бутилка със себе си във фитнеса, йога или други спортни дейности. Те също така идват с допълнителен тънък силикон, който можете да използвате като декорация за вашата бутилка или да я носите около китката като напомняне да останете хидратирани.</span></p> <address style="text-align:left;"></address> <ul> <li><address><span style="color:#218e53;">Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчиво на температура и удар<strong>;</strong></span></address></li> <li><address><span style="color:#218e53;"><strong>100% непротичаща капачка</strong> на винт;</span></address></li> <li><address><span style="color:#218e53;">Размер: 550 мл;</span></address></li> <li><address><span style="color:#218e53;">Удобна форма, която перфектно пасва на дланта;</span></address></li> <li><address><span style="color:#218e53;">Дъното е със силикон за допълнително предпазване;</span></address></li> <li><address><span style="color:#218e53;">Произведени в Европа.</span></address></li> </ul> <p></p> <p><span style="color:#218e53;">Подходящи са за миене в мияла машина.</span></p> <p style="text-align:left;"><span style="color:#218e53;">Производител: <a href="http://zelenotodrakonche.com/132_equa-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F" target="_blank"><span style="color:#218e53;">EQUA</span></a>, Словения</span></p>
33,99 лв

Бутилките EQUA са създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, предназначени са за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. 

Стъклените бутилки EQUA са направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, устойчиви са на температура и удар. Те са с удобна форма, която перфектно пасва на дланта

Капачката е на винт и е 100% предпазен от протичане, дъното е със силикон за допълнително предпазване.

Бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни са за съхранение на топли и студени напитки.

Актив бутилките се правят за всеки, който обича активния начин на живот и иска да остане хидратиран на всяка крачка. С горния силикон, прибавен към формата на бутилката се предлага допълнителна защита. Позволява ви да вземете вашата бутилка със себе си във фитнеса, йога или други спортни дейности. Те също така идват с допълнителен тънък силикон, който можете да използвате като декорация за вашата бутилка или да я носите около китката като напомняне да останете хидратирани.

 • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчиво на температура и удар;
 • 100% непротичаща капачка на винт;
 • Размер: 550 мл;
 • Удобна форма, която перфектно пасва на дланта;
 • Дъното е със силикон за допълнително предпазване;
 • Произведени в Европа.

Подходящи са за миене в мияла машина.

Производител: EQUA, Словения

Напишете Вашия отзив

Стъклена бутилка "Актив Бери" 550 мл - EQUA

Стъклена бутилка "Актив Бери" 550 мл - EQUA

 • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчивона температура и удар;

 • 100% непротичаща капачка на винт;

 • Размер:  550 мл

Напишете Вашия отзив