Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Стъклена бутилка Mismatch "Черно" 750 мл - EQUA Покажи в цял размер

Стъклена бутилка Mismatch "Черно" 750 мл - EQUA

  • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчивона температура и удар;

  • 100% непротичаща капачка на винт;

  • Размер:  750 мл

Повече детайли

Стъклена бутилка Mismatch "Черно" 750 мл - EQUA <p style="text-align:left;"><span style="color:#218e53;">Бутилките EQUA са създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, предназначени са за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Стъклените бутилки EQUA са направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, устойчиви са на температура и удар. <br /></span></p> <p><span style="color:#218e53;">Капачката е на винт от неръждаема стомана, полипропилен и силиконово уплътнение, което осигурява 100% предпазване на бутилката от протичане.<br /></span></p> <p><span style="color:#218e53;">Бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни са за съхранение на топли и студени напитки.<br /></span></p> <address style="text-align:left;"></address> <ul> <li><address><span style="color:#218e53;">Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчиво на температура и удар<strong>;</strong></span></address></li> <li><address><span style="color:#218e53;"><strong>100% непротичаща капачка</strong> на винт;</span></address></li> <li><address><span style="color:#218e53;">Размер: 750 мл;</span></address></li> <li><address><span style="color:#218e53;">Произведени в Европа.<br /></span></address></li> </ul> <p><span style="color:#218e53;">Подходящи са за миене в мияла машина.</span></p> <p style="text-align:left;"><span style="color:#218e53;">Производител: <a href="http://zelenotodrakonche.com/132_equa-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F" target="_blank"><span style="color:#218e53;">EQUA</span></a>, Словения</span></p>
37,99 лв

В следната категория има още 28 продукта:

Бутилките EQUA са създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, предназначени са за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. 

Стъклените бутилки EQUA са направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, устойчиви са на температура и удар.

Капачката е на винт от неръждаема стомана, полипропилен и силиконово уплътнение, което осигурява 100% предпазване на бутилката от протичане.

Бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни са за съхранение на топли и студени напитки.

  • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчиво на температура и удар;
  • 100% непротичаща капачка на винт;
  • Размер: 750 мл;
  • Произведени в Европа.

Подходящи са за миене в мияла машина.

Производител: EQUA, Словения

Напишете Вашия отзив

Стъклена бутилка Mismatch "Черно" 750 мл - EQUA

Стъклена бутилка Mismatch "Черно" 750 мл - EQUA

  • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчивона температура и удар;

  • 100% непротичаща капачка на винт;

  • Размер:  750 мл

Напишете Вашия отзив