Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Стъклена бутилка Mismatch "Графит" 750 мл - EQUA Покажи в цял размер

Стъклена бутилка Mismatch "Графит" 750 мл - EQUA

  • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчивона температура и удар;

  • 100% непротичаща капачка на винт;

  • Размер:  750 мл

Повече детайли

Стъклена бутилка Mismatch "Графит" 750 мл - EQUA <p><span style="color:#218e53;">Бутилките EQUA са създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, предназначени са за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Стъклените бутилки EQUA са направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, устойчиви са на температура и удар. </span></p> <p><span style="color:#218e53;">Капачката е на винт от неръждаема стомана, полипропилен и силиконово уплътнение, което осигурява 100% предпазване на бутилката от протичане.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни са за съхранение на топли и студени напитки.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Стъклената бутилка Mismatch е проектирана да прилича на перфектната хармония на почти невъобразимo несъответстващи материали. Здрава и трайна стъклена бутилка, обгърната от изкуствена кожа, комбинирана с металния държач, което й придава специален блясък и докосване на стил.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Бутилките от серия Mismatch сa с калъф от от мек филц, който предпазва бутилката и запазва течността за по-дълго време топла или студена. С държач за удобно хващане и лесно пренасяне.</span></p> <ul> <li><span style="color:#218e53;">Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчиво на температура и удар<strong>;</strong></span></li> <li><span style="color:#218e53;"><strong>100% непротичаща капачка</strong> на винт;</span></li> <li><span style="color:#218e53;">Размер: 750 мл;</span></li> <li><span style="color:#218e53;">Произведени в Европа.</span></li> </ul> <p><span style="color:#218e53;">Подходящи са за миене в мияла машина.</span></p> <p><span style="color:#218e53;">Производител: <a href="http://zelenotodrakonche.com/132_equa-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F"><span style="color:#218e53;">EQUA</span></a>, Словения</span></p> <p><span style="color:#218e53;"> </span></p>
39,99 лв

Бутилките EQUA са създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, предназначени са за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. 

Стъклените бутилки EQUA са направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, устойчиви са на температура и удар.

Капачката е на винт от неръждаема стомана, полипропилен и силиконово уплътнение, което осигурява 100% предпазване на бутилката от протичане.

Бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни са за съхранение на топли и студени напитки.

Стъклената бутилка Mismatch е проектирана да прилича на перфектната хармония на почти невъобразимo несъответстващи материали. Здрава и трайна стъклена бутилка, обгърната от изкуствена кожа, комбинирана с металния държач, което й придава специален блясък и докосване на стил.

Бутилките от серия Mismatch сa с калъф от от мек филц, който предпазва бутилката и запазва течността за по-дълго време топла или студена. С държач за удобно хващане и лесно пренасяне.

  • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчиво на температура и удар;
  • 100% непротичаща капачка на винт;
  • Размер: 750 мл;
  • Произведени в Европа.

Подходящи са за миене в мияла машина.

Производител: EQUA, Словения

 

Напишете Вашия отзив

Стъклена бутилка Mismatch "Графит" 750 мл - EQUA

Стъклена бутилка Mismatch "Графит" 750 мл - EQUA

  • Материал: висококачествено боросиликатно стъкло, устойчивона температура и удар;

  • 100% непротичаща капачка на винт;

  • Размер:  750 мл

Напишете Вашия отзив