Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

Бутилка от боросиликатно стъкло Retap 300 мл Покажи в цял размер

Бутилка от боросиликатно стъкло Retap 300 мл

Материал: боросиликантно стъкло - здрави и леки.

300 мл. - тегло - 170 г, височина 155 мм, диаметър - 63 мм

Повече детайли

В следната категория има още 30 продукта:

Дизайнерските бутилки от боросиликатно стъкло Retap превръщат пиенето на вода в удоволствие!

Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките Retap са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Екологични и удобни за път, предпочитани от малки и големи.

  • 4 награди за дизайн;

  • Изработени от боросиликантно стъкло - здрави и леки

  • Екологични материали и технологии на изработката - биоразградими, подходящи за многократна употреба, BPA-free, не съдържат Бисфенол А;

  • Изящен и изчистен скандинавски дизайн - красиви и с удобна форма;

  • Специално заоблено гърло, подходящо и за деца;

  • Вместимост: 300 мл

  • Разнообразие от капачки;

  • Цветни „облекла“ с дръжка.

Размери на бутилките /с капачка/:
300 мл. - тегло - 170 г, височина 155 мм, диаметър - 63 мм

Функционален скандинавски дизайн

Бутилките Retap са проектирани в Дания и произведени в Чехия. Retap са горди носители на 4 награди за дизайн - The Red Dot Design Award и Promotional Gift Award през 2011 г, както и Good Design Award през 2012 г. и ECO SKANDINAVIAN AWARD.

БутилкитеRetap са удобни за хващане, с уплътняваща капачка срещу протичане и дизайн гарантиращ, че ще се насладите на всяка глътка. Когато пиете от своята бутилка, ще забележите колко приятно е да пиете директно от бутилката. Това се дължи главно на формата и материала. Размерът на отвора на бутилката е обмислен за удобство на устата и предотвратява преливането до страните; наклонът на бутилката регулира потока, като осигурява точното количество вода по всяко време. Бутилката е изключително тънка и лека.

Напълнете отново

Retap са серия бутилки за многократна употреба, създадени специално за пиене на вода – филтрирана или директно от чешмата. Повторното пълнене на бутилки за многократна употреба е не само лесно, но и икономично, а и най-екологичният начин за пиене на водa. 

Лесни за почистване

Бутилките Retap може да се ползват в миялни, микровълнови печки и хладилници. Проектирани са без ръбове, за да се елиминира риска от бактерии и да се улесни почистването.

Допълнителни аксесоари разкриват вашата идентичност

Капачките са изработени от термопластичен еластомер, който е 100% биоразградим. Материалът на стандартните капачки е термопластичен еластомер (TPE), който е 100% биоразградим и безопасен, тъй като не съдържа PVC, бисфенол A (BPA) и фталати. Този материал има ниско въздействие върху околната среда и е устойчив на топлина до 120 ° C преди деформиране. Ето защо можете просто да измиете капачката в съдомиялна машина.

Дизайнът на капачката е проектиран до най-малките детайли. Те са подходящи за многократна употреба и са проектирани без никакви ръбове, където бактериите могат да се натрупват и развиват.

Повече за боросиликатното стъкло:

Бутилките Retap са направени от изключително издръжливо боросиликатено стъкло – същото се използва и в лаборатории и за висок клас кухненски съдове. Освен това боросиликатеното стъкло отговаря и на най-високите хигиенни стандарти – то е чист материал без олово или кадмий, което го прави напълно безопасно и не замърсява водата, която пиете. Този тип стъкло е термоустойчиво и леко, което прави бутилките Retap функционални и по-устойчиво на температурни разлики в сравнение с обикновеното стъкло..

В случай на счупване, боросиликатното стъкло остава на големи парчета. В критични ситуации боросиликатното стъкло се пука, а не се разбива на парчета.

Производител: Retap, Дания

  • Материал Стъклени

Напишете Вашия отзив

Бутилка от боросиликатно стъкло Retap 300 мл

Бутилка от боросиликатно стъкло Retap 300 мл

Материал: боросиликантно стъкло - здрави и леки.

300 мл. - тегло - 170 г, височина 155 мм, диаметър - 63 мм

Напишете Вашия отзив