Слингове, ергономични раници, раници за носене

Производители

Слингове, ергономични раници, раници за носене

Няма продукти в тази категория
Слингове, ергономични раници, раници за носене

Подкатегории

 • Слинг-шал

  Повечето от тях неразтегливи по дължина, което ги прави подходящи за носене и на тежки бебета и порастнали дечица, но с известна разтегливост по ширина за по-добро обхващане на тялото на бебето и по-голям комфорт. Слингът-шал предлага възможност за носене на бебето в множество позиции легнало и изправено отпред, на хълбок и на гръб. Всички предлагани модели са подходящи за ползване още от самото раждане, дори при недоносени бебета и издържат тегло на детето до 16кг. Стандартните размери на слинг шаловете са: дължина между 4.50m и 5.00m, ширина между 0.50m и 0.65m в зависимост от еластичността на материята. Подходящи са за хора с ръст от 1.60m до 1.85m с нормално тегло. Всички изложени в момента модели в каталога са изработени от естествени дишащи материи. Всесезонните слингове са изработени от памук, подходящ за ползване през цялата година. Слинговете изработени от фина вълна са подходящи за ползване в сезоните есен-зима-пролет.

 • Тъкан слинг-шал

  Тук ще намерите слинг шалове от неразтегливи материи, предпочитани при носене на по-големи и по-тежки бебета и деца. За разлика от еластичния слинг шал, при който платът еластично заема формите на тялото, при тъкания слинг платът не се разтяга, което го прави леко по-некомфортен за носене на новородено и малко бебе, но е предпочитан вариант при носене на по-тежко бебе (над 10кг). Тъканият плат не провисва и дава възможност комфортно да носите и по-голямо дете, разпределяйки равномерно тежестта върху тялото на носещия. Тъканият слинг шал представлява шал с дължина 5м. и ширина 0,7м, който позволява множество различни начина на връзване и поставяне на детето в него в позиции легнало, изправено и седнало отпред, на гръб и на хълбок.

 • Слинг с халки

  Тук ще намерите слингове с халки, изработени от естествени неразтегливи материи, подходящи за носене на бебето от самото раждането до 2-3 годишна възраст. В слинг с халки бебето може да бъде поставено легнало, изправено, седнало на хълбок или на гръб, в зависимост от възрастта на бебето и предпочитанията на носещия. Предлаганите от нас слингове с халки са изработени със специална широка презрамка за по-голям комфорт при носене и са максимално щадящи рамото на носещия. Стандартните размери на слинговете с халки са: 2.50m. х 0.70m., подходящи за хора с ръст от 1,60m до 1.90m.

 • Май Тай слинг

  Май тай слингът е изключително лесен за ползване. Слага се бързо и лесно единствено с връзването на две вързалки. Подходящ е за бебета навършили 1 месец и по-големи деца до 16 кг. Може да се ползва отпред и на гръб и позволява удобно носене дори на порастнало и тежко бебе, като бебето е в здравословна за бебето позиция на тялото, а тежестта му е равномерно разпределено по тялото на носещия и не го натоварва.

 • Ергономични раници
 • Туристически раници за носене на дете
 • Дъждобрани, сенници и аксесоари