Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

ДОСТАВКА

Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни. 

Поръчаната стока се доставя на посочения от купувачa адрес за доставка на територията на Република България.

Цената на доставката в България до адрес на купувача (или офис на куриерска фирма) независимо от теглото на поръчката е:

  • до адрес в София с куриерска фирма "Рапидо" или наш служител – 4.00 лв.
  • до адрес в страната с куриерска фирма "Рапидо" – 6.00 лв.
  • до офис на куриерска фирма "Еконт" - 4.00 лв.

Безплатна доставка до адрес в България при поръчка над 100 лв. 

„Зеленото Драконче“ ЕООД работи с мрежа от партньори за осигуряване на богат асортимент. В някои случаи поръчаната стока не тръгва от наш офис. В тези случаи използваме услугата на Еконт Експрес като лицензиран пощенски оператор.

За направеното от клиента плащане Еконт Експрес в качеството си на лицензиран пощенски оператор издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж, която е законово признат документ, освобождаващ фирмата от задължението да издава касова бележка.

Клиентът получава фискален документ от Еконт Експрес, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги и Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл. 3. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Клиентът запазва фискалния документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане.   

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е до 3-4 работни дни, освен ако не е посочен друг срок на доставка в описанието на продукта.