Производители

Последвайте ни във Facebook

Бюлетин

IMG_20151219_163849_3CS_1.jpg

Идеята за „Зеленото Драконче” се появи с раждането на нашия син и по-точно с отглеждането му.

Привърженици сме на идеята за използване на натурални и екологични продукти, опазване на природата, било то с намаляване на отпадъците, използване на по-чисти продукти и предмети за бита. Що се касае до децата и бебетата, това важи с още по-голяма сила. Идеята за онлайн магазина се допълва и с нашата нестихваща страст за търсене и намиране на интересна информация. 

Стоките, които ще намерите при нас са внимателно подбрани - лично изпробвани и харесани, препоръчани или сравнени и избрани от предлагащите се на пазара.  Предлагаме само продукти, които лично използваме или бихме използвали. Постарали сме се да дадем подробно описание за всеки продукт и снимки.

Продуктите, които внасяме и ще намерите само при нас са: бутилки от стомана H2Onya и OneGreenBottle

При нас ще намерите голямо разнообразие от: многократни пелени (Bambino Mio, Pop-in), еко еднократни пелени (Seventh Generation, Naty, Bambo Nature), преходни гащички, дървени играчки, дървени колелета без педалиеко играчки и еко гризалки, еко съдове за хранене, многократни бутилки от стомана, стъклени бутилки, термоси и термокутии за храна, лигавници шалчета банданаслингове, ергономични раници, раници за планина, дрехи и възглавници за бременни и кърменееко и био препарати за дома, био козметика, бебешки герданчета от кехлибар за никнещи зъбки и комплекти мама и бебе, книги за кърмене, родителство, психология, здравословно хранене, еко продукти за дамска хигиена (менструални чашки, превръзки, тампони) и др.

Постоянно добавяме нови продукти, които ни харесват, така че следете какво се случва при нас.

Надяваме се да се чувствате уютно в нашия магазин!

Мариета, Петър, Зеленото Драконче